'Činimo dobro'

Mališani iz OŠ. S.S. Kranjčević darivali i uveseljavali druge

Od ranog jutra, u školskoj kuhinji najmlađi učenici mijesili su i pekli mirisne kolačiće začinjene ljubavlju i prijateljstvom, dok su u četvrtim i petim razredima učenici pisali pisma svojim najmilijima i izrađivali čestitke i plakate za nove prijate
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2019. u 10:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Volontiranje je cool!'' projekt u koji je bila  uključena i Osnovna škola 'Silvije Strahimir Kranjčević' iz Mostara ponukala je učenike i djelatnike ove škole da i dalje ne posustaju, te nastave činiti dobro.

Vrijeme je darivanja, plemenitih djela i lijepih želja, te su to iskoristili kao povod za činjenje dobra.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Mostarska djeca primjer činjenja dobrog

Naime, učenici produženog boravka, te odjeli četvrtih i petih razreda 18. prosinca su krenuli u pravu malu avanturu uveseljavanja drugih.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Posjeta Pošti

Od ranog jutra, u školskoj kuhinji najmlađi učenici mijesili su i pekli mirisne kolačiće začinjene ljubavlju i prijateljstvom, dok su u četvrtim i petim razredima učenici pisali pisma svojim najmilijima i izrađivali čestitke i plakate za nove prijatelje.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Paketići koje su sami spremili za druge

Kad je sve bilo spremno, kolačići posloženi, a paketići umotani, svi su se zajedno autobusom uputili prema poslovnici Hrvatske pošte, Mostar gdje ih je toplim pozdravom dobrodošlice dočekalo ljubazno osoblje, koje ih je upoznalo s uslugama koje svaka pošta nudi, a oni koji su željeli, poslali su i svoje prve čestitke poštom, stoji na web stranici ove škole.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Mališani darivali i uveseljavali druge

Svatko zaslužuje toplu poruku i lijepu riječ, a posebno u vrijeme blagdana i zato su se ovi mališani potrudili da svojim željama i dobrim djelima dotaknu što veći broj srca.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Veseli mališani OŠ S.S. Kranjčević

Po završetku posjeta pošti učenici su dobili prigodne darove, te su u odličnom raspoloženju nastavili svoje putovanje do Egipatskog sela.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Mališani darivali i uveseljavali druge

Susret sa štićenicima i osobljem doma bio je iznimno ugodan. Kroz razgovor, ples i pjesmu djeca su se brzo povezala, a osim upoznavanja, rodila su se i neka prava prijateljstva.

Foto: OŠ Silvije Strahimir Kranjčević / Poslastice koje su sami napravili za druge

Druženje, baš kao i sve što je lijepo, projurilo je u trenu, a nove prijatelje pozvali i u svoju školu.

Kopirati
Drag cursor here to close