Duh Božića

Mali božićni sajam u Čapljinu donio blagdansko ozračje

Lifestyle / Flash | 11. 12. 2016. u 07:20 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kulturno - zabavnim programom, kojeg su upriličile Čapljinske mažoretkinje i ženska klapa ''Lira'' te HKUD ''Zora'' Struge - Gorica, otvoren je Mali božićni sajam u Čapljini kojeg, već tradicionalno, četvrtu godinu zaredom, organizira udruga ''Life'' Čapljina.

Sajam je kao i prethodnih godina okupio velik broj izlagača, a samim tim poraslo je i zanimanje Čapljinaca i njihovih gostiju, pa je tako više stotina njih uživalo u svečanosti otvaranja sajma.

Organizatorica sajma Ivana Buntić Jovanović pozdravila je okupljene i zahvalila se svima koji su omogućili da se ovogodišnji sajam održi.

U sklopu sajma veliki broj kreativaca izlaže svoja djela, tako da se mogu pronaći razne modne kreacije, nakit, kolači, a ljubitelji dobre hrane i pića mogu uživati u palačinkama, kuhanom vinu.

Sve prisutne pozdravio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić koji je pomogao organizatoru da sajam zadrži svoju tradiciju.

Prava atrakcija bio je Djed Božićnjak s kojim se mališani imaju priliku družiti i fotografirati oba dana sajma, odnosno subotu i nedjelju, 10. i 11. prosinca, a ove godine, osim druženja sa Djedom Božićnjakom, mališani će imati priliku voziti se vlakićem od 11:00 do 16:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close