Otvorene prijave

Mali božićni sajam i ove godine stiže u Čapljinu

Lifestyle / Flash | 11. 11. 2016. u 10:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mali božićni sajam, tradicionalna manifestacija među Čapljincima, i ove godine stiže u Čapljinu. Kako ističu organizatori za Bljesak.info, sajam će biti održan 10. i 11. prosinca na Trgu hrvatske slobode u Čapljini.

''I ove godine želimo našem prekrasnog gradu prirediti vikend prepun božićnog duha, kreativnosti, tradicionalnih mirisa i okusa'', poručuju organizatori.

Mali Božićni Sajam Čapljina 10. i 11. prosinca poziva sve zainteresirane hobiste koji žele pokazati svoje rukotvorine kao i sudjelovati u humanitarnoj akciji koja će i ove godine obilježiti sajam da se prijave za sudjelovanje.

''Šator koji je neizostavan ove godine će upotpuniti i blagdanske kućice koje će uveseljavati naše sugrađane petnaestak dana nakon otvaranja sajma'', ističe za Bljesak.info Ivana Buntić Jovanović, organizatorica sajma.

Na Malom božićnom sajmu Čapljina 2016. možete izlagati tako što ćete se prijaviti organizatoru, koji će vam do 15. studenog potvrditi je li Vaša prijava prihvaćena.

''Sve što oni koji žele izlagati trebaju napraviti, jeste ispuniti prijavni obrazac te pravilno ispunjen poslati na e-mail organizatora: [email protected]. Prijavni obrazac ćete dobiti na zahtjev.

Pošaljite nam poruku u inbox Malog Božićnog Sajma i mi ćemo Vam poslati prijavni obrazac. Prijave su otvorene do 14. studenog. Prijavite se s točnim informacijama te najboljim fotografijama predstavite svoje radove budući da će informacije koje date predstavljati Vas kroz medijsku najavu sajma. Vidimo se i ... Budite kreativni!'', ističe Ivana.

Kopirati
Drag cursor here to close