Blagdansko raspoloženje

Mali božićni sajam i ove godine donosi blagdanski duh u Čapljinu

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2015. u 10:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Čapljinke i Čapljinci moći će uživati u Malom božićnom sajmu, manifestaciji koja već treću godinu zaredom donosi pravo blagdansko raspoloženje u ovaj grad.

Organizatori se trude iz godine u godinu prezentirati sve veći broj kreativaca na ovom događaju, tako da se u sklopu sajma mogu pronaći zanimljive rukotvorine, kolači, nakit, ali i vidjeti zanimljivi nastupi klapa, folkornih skupina, pjevača...

Sajam će i ove godine imati humanitarni karakter, odnosno sva prikupljena sredstva bit će donirana najpotrebnijima.

''Mali božićni sajam ove godine održat će se na Trgu hrvatske slobode (Mali trg) u Čapljini, 12. i 13 prosinca. Svečanost otvaranja je u subotu, 12. prosinca, u 11.00 sati, a sajam će otvoriti načelnik općine dr. Smiljan Vidić.

Ove godine pripremili smo još veći šator nego prošle godine, a samim time na sajmu je veći broj izlagača, a obećavamo i puno kreativnosti. Djed Božićnjak koji će uveseljavati najmlađe bit će na sajmu oba dana, a sajam je otvoren u subotu i nedjelju od 11.00 do 19.00 sati'', ističe za Bljesak.info organizatorica sajma Ivana Buntić.

Također doznajemo kako će u sklopu sajma ove godine nastupiti klapa ''Signum'', folklorna sekcija HKUD ''Seljačka sloga'' Trebižat, čapljinske mažoretkinje te povijesna postrojba Vitezovi hercega Stjepana Kosače.

Također, više informacija o Malom božićnom sajmu možete pratiti na Facebook stranici sajma, a više o samoj svečanosti otvaranja možete doznati na Facebook eventu.

Bljesak.info glavni je medijski pokrovitelj ovogodišnjeg Malog božićnog sajma u Čapljini.

Kopirati
Drag cursor here to close