Na sudu zbog nužde

Malezijski diplomat obavio nuždu na kućnom pragu

Lifestyle / Flash | 04. 12. 2015. u 16:26 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malezijski diplomat završio je na sudu nakon što je prijavljen da je obavljao nuždu na kućnom pragu jedne žene na Novom Zelandu, a potom se polugol ušetao u njezinu kuću.

Sada već bivši malezijski vojni ataše optužen je za seksualni napad i izveden u petak pred sud u Wellingtonu. Objasnio je da je u kuću ušao gol od pojasa nadolje kako bi se oprao, prenose lokalni mediji.

Muhammad Rizalman (39) pozvao se na diplomatski imunitet i napustio je Novi Zeland nakon uhićenja u svibnju 2014. U zemlju se vratio u listopadu kako bi se suočio s optužbama.

Njegova žrtva Tania Billingsley, tada 21-godišnjakinja, bila je sama u spavaćoj sobi i gledala film kada je Rizalman ušao razodjeven. Billingsley je počela vikati i tjerati ga van te je pozvala policiju.

On je kazao kako je mislio da mu se smiješila u lokalnom samoposluživanju i da ga je tako pozvala pa ju je pratio do kuće.

"Mislio sam da će pripremiti nekakvu hranu i pozvati me i potom razgovarati o mojim problemima", kazao je Rizalman odbacujući mogućnost da je obavljanje nužde na njezinu kućnom pragu bilo dio nekog magijskog rituala kojim ju je htio očarati.

Kopirati
Drag cursor here to close