Privlačenje glasova

Maca u politici: Legalizirati drogu i prostituciju

Lifestyle / Flash | 25. 06. 2014. u 08:44 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Marinković Maca potpisao je pristupnicu i postao član Stranke za europsko Sarajevo (SES) čiji je predsjednik građevinski poduzetnik Esad Esko Omerbašić, a prema pisanju Dnevnog lista, Marinković će biti u vrhu kandidatske liste SES-a na izborima u listopadu za Skupštinu Sarajevske županije.

''Odmah moram istaknuti i podvući, kada se radi o mom političkom angažmanu i priključenju ideologiji Stranke za europsko Sarajevo, da mene politika ne zanima. Držim se onoga da je “politika kurva, izvin’te me što psujem”'', rekao Marinković i dodao kako se stranci pridružio isključivo kako bi dao potporu usvajanju europskih vrijednosti koje Sarajevo treba imati.

Marinković je, navodi Dnevni list, odmah ''zakuhao'' svojim javnim zalaganjem za legalizaciju droge i prostitucije.

''Sva istraživanja pokazuju kako je ovisnost o cigaretama ili alkoholu znatno veća nego, na primjer, od halucinogenog sredstva THC-a. Povremeno konzumiranje marihuane ne dovodi nužno do prelaska na teške droge, a s druge strane, poznato je da se kanabis medicinski koristi u ublažavanju ili otklanjanju mnogih bolesti i tegoba'', kaže Marinković.

Kopirati
Drag cursor here to close