ROOF AW ekipa

Ljetuj BESPLATNO 5 dana na moru uz Nox Festival!

Cjelodnevna All Day/Open Air avantura ugovorena sa Nox ekipom je ''sigur'' za dobar provod, ples i druženje!
Lifestyle / Flash | 16. 07. 2019. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Noxa dolazi u Mostar da promovira jedan novi ljetni festival u Šibeniku. Domaćini ROOF AW-a zajedno sa ekipom Noxa organiziraju promo event ovog petka 19. srpnja u Lazy Baru / Blagaj sa početkom u 16h!

Cjelodnevna All Day/Open Air avantura ugovorena sa Nox ekipom je ''sigur'' za dobar provod, ples i druženje! Boje Nox festivala branit će // BEEPOLAR // talentirani RatCat miljenik, kojeg ste već imali priliku slušati na ovogodišnjoj 50 satnoj ROOF AW zabavi.

Pored dragog gosta ROOF selektori Igor HDP i Andrej Jelic ce odraditi svoj dio posla, a ostalo je sve na vama! Upad na event je FREE, naravno uz veliki osmijeh!  Na samom eventu podijelit će se par ulaznica za sam festival, a ujedno i donijeti dio atmosfere koja očekuje  posjetitelje na Martinskoj.

Nox je festival elektronske glazbe u Šibeniku na poluotoku Martinska, gdje uz raznovrstan program elektronike osim tri dana glazbe na tri stagea, na kojima će se izredati 30-tak DJ-a, šibenski Nox Festival ima prilično zanimljiv ekstra sadržaj za svoje posjetitelje - besplatan kamp, i to ne samo tijekom tri dana održavanja festivala, već ukupno pet dana.

Nox traje tri dana, ima dva velika stagea i after party stage koji otvara svakog jutra u 7 sati, a jučer je objavljen kompletan lineup po danima i satnicom koju možete pogledati ovdje. Sve je, dakle, spremno na Martinskoj za trodnevnu DJ smotru i glazbu tridesetak artista s četiri svjetska kontinenta.

Kamp otvara već u četvrtak,a  Festivalska ulaznica za sva tri dana košta samo 190 kuna, dok za besplatni kamp trebaju samo doplatiti 10 kuna dnevno troškove boravišne pristojbe. Kamp je robinzonskog tipa što znači da imaju na raspolaganju tuševe, wc i čuvani prostor u sklopu festivalske lokacije koja je zaista rajska. Točno nasuprot Šibenika, na par minuta brodom od grada, nalazi se borova šuma na samoj obali, sve u sklopu nekadašnjeg kampa koji nije u funkciji tri desetljeća. Za potrebe festivala sve je uređeno, pribavljena je sva moguća infrastruktura potrebna za prijem oko 15.000 posjetitelja koliko se očekuje da će ih biti tijekom ljeta na Martinskoj, a gradska uprava uvela je stalnu brodsku liniju koja tu plesnu mediteransku oazu povezuje s gradom. 01. kolovoza ujutro, a ulaznice po zaista popularnoj cijeni od 190 kuna možete nabaviti putem sustava Entrio.

Martinska kao lokacija izgleda kao ljetna bajka a izvođači koje su organizatori doveli, obećavaju zabavu najvećeg nivoa. Među imenima koja nam dolaze su izraelski brain-melting duo Red Axes, jedan od očeva detroit tehna Juan Atkins, hrvatski mag elektronike Petar Dundov, rastuća imena Kadosh I Santiago Garcia kao i naši mostarci ROOF AW!

Velik broj ulaznica je već otišao, a phase three ulaznice možete nabaviti online preko sustava Entrio na ovoj poveznici po cijeni od 50KM.

Kopirati
Drag cursor here to close