Planinarski dom Rujište

Ljetna škola u prirodi ovaj vikend na Rujištu!

Ljetna škola će započeti u petak s radionicom zvečki, pravljenjem kolačića i večeri uz vatru.
Lifestyle / Flash | 15. 08. 2018. u 11:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

Planinarski dom Rujište zajedno s pokretom Dobre Kote iz Sarajeva, poziva ljubitelje prirode i radoznale školarce na sportske, umjetničke i šumske radionice pod nazivom ''Ljetna škola u prirodi'', koja će biti održana za vikend 17-19.08. 2018. godine (prvi termin).

Drugi termin škole bit će održan idući vikend (24-08.-26.08.). U svakom terminu moći će sudjelovati ukupno 15 djece te se preporučuje ranija rezervacija mjesta i najava sudjelovanja. 

Ljetna škola će započeti u petak s radionicom zvečki, pravljenjem kolačića i večeri uz vatru. Subota počinje razgibavanjem i jogom nakon čega slijedi doručak, predavanje o vodama i radionica oslikavanja majica i cekera.

Foto: PR / Najava događaja

Nakon ručka bit će upriličeno zajedničko planinarenje. Polaznike Ljetne škole čeka teatar u šumi, rad s lukom i strijelom, oslikavanje platna te, nakon zajedničke večere, film na otvorenom. Nedjelja će također početi razgibavanjem i jogom. Nakon doručka će biti upriličena šetnja s konjima, skupljanje bilja i zabavne radionice. 

Školu vode mladi umjetnici/e, planinari/ke i biolozi iz pokreta Dobre Kote i planinarskog doma Rujište. Dobre Kote su od 2015. organizovale desetine kreativnih, umjetničkih i baštovanskih radionica za djecu u javnom prostoru Sarajeva, te idući korak u razvoju svog pokreta vide kroz edukaciju o važnosti života u prirodnom okruženju i javnim prostorima van granica grada.

Cijena trodnevnog boravka u prirodi sa svim pratećim sadržajima, potrebnim materijalima, smještajem, tri zdrava obroka i međuobrocima je 70 KM, a možete se prijaviti na e-mail: [email protected] ili na telefon 063 063 799. 

Ohrabruju se i zainteresirani roditelji koji nisu u stanju priuštiti troškove radionice da također izraze želju sudjelovanja, budući da će postojati po jedno mjesto unutar oba termina škole, rezervirano za djecu bez financijske podrške, priopćeno je. 

 
Kopirati
Drag cursor here to close