Mepas Mall

Lindex: Otvorenje prodavnice u Mepas Mallu

Lifestyle / Flash | 09. 03. 2016. u 13:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, 18. ožujka, sa početkom u 17 sati sa proljetnom kampanjom u kojoj je održivost u fokusu Lindex otvara vrata na novom prodajnom mjestu u Mepas Mallu, Mostar gdje će predstaviti bolji jeans "Better Denim Now and Forever".

Od siječnja 2016. većina Lindex jeans-a se proizvodi od organskog pamuka u više održivih procesa pritom štedeći vodu, energiju i kemikalije. Uz ovaj novi asortiman jeans-a za žene i djecu, Lindex i dalje postavlja standarde.

"Veoma smo ponosni što smo u našem proizvodnom procesu većine jeans-a smanjili uticaj na okolinu. Ovo je veliki korak prema našem cilju da do 2020. godine, 80 posto svih Lindex odjevnih predmeta izrađujemo sa više održivih procesa", kaže Anna-Karin Dahlberg, menadžer za podršku u procesu proizvodnje.

Za kampanju "Better Denim", Lindex je također predstavio prvi obnovljeni artikal-patike napravljene od korištenog jeans-a. Svi dijelovi obuće su održivi - pravljeni od jeans platna koji se prikuplja iz post-potrošačkog tekstila za ponovnu upotrebu i recikliranje.

Ovaj proces je sproveden u Lindex prodavnicama, a izdvojen je od Švedske organizacije za korištenu robu Myrorna. Jeans patike su napravljene u suradnji između Lindex, Myrorna i Fair Unlimited.

Lindex sa preko 480 prodavaonica u Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Baltičkim zemljama, Češkoj, Slovačkoj, Poljskoj, Rusiji, Bliskom Istoku, Bosni i Hercegovini, je jedan od vodećih modnih lanaca u sjevernoj Europi.

Lindex asortiman sastoji se od ženske i dječje odjeće te linije donjeg rublja. Kolekcije uključuju komade koji naginju visokoj modi kao i basic komade. Prekrasan izbor trendy haljina, majica, košulja, suknjica, hlača, jakni, vestica i modnih dodataka za sve prilike u veličinama od 34 do 46 osvojit će svaku modno osviještenu ženu.

Dječje kolekcije u Lindexu dostupne su u veličinama za bebe – od 56 do 86, mala djeca – od 86 do 122 i velika djeca – od 128 do 170. Za vaše bebe Lindex vam nudi veliki izbor bodija, pidžamica i modnih dodataka od organskog pamuka. Disney kolekcija i modni dodaci zasigurno će oduševiti veću dječicu, dok će oni najveći odabrati nešto iz velike ponude šilt ili pamučnih kapa, čarapa, sunčanih naočala.

Iz basic kolekcije za sve uzraste posebno izdvajamo primamljivu ponudu “Kupi 3, plati 2” i stalnu ponudu artikala po posebnim cijenama.

Lindex je svoj ugled i prepoznatljivost stekao prvenstveno zahvaljujući nizu kvalitetnih kolekcija ženske i dječje odjeće, iz kojih se osobito ističu one za moderne i trendi žene. Jedan od razloga uspjeha kolekcija i velike popularnosti brenda na globalnoj razini nalazi se i u razumijevanju kompleksnih potreba kupaca, što je elegantno pretočeno u skladne i promišljene odjevne kombinacije te besprijekoran skandinavski osjećaj za vrhunsku modu po povoljnim cijenama.

Kopirati
Drag cursor here to close