Hotelska soba

Valjala se po krevetu u tangama: Lidija Bačić ima novi vrući spot

Riječ je o pjesmi 'Trezori', moćnoj pop baladi koja je proizašla iz pera Lidijinog dugogodišnjeg menagera – Faye, a čije je stihove uglazbio Denis Dumančić.
Lifestyle / Flash | 20. 11. 2020. u 12:56 Bljesak.info
Lidija Bačić Lille - Trezori (Official Music Video)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska pjevačica Lidija Bačić Lille nedavno je predstavila svoj aktualni studijski album 'Revolucija'. U pripremi je i dvostruka ploča, a prije izlaska vinilnog izdanja, Lille predstavlja videospot za novi singl s albuma

Riječ je o pjesmi 'Trezori', moćnoj pop baladi koja je proizašla iz pera Lidijinog dugogodišnjeg menagera – Faye, a čije je stihove uglazbio Denis Dumančić.

Ovu baladu u kojoj Lidija još jednom pokazuje svoje vokalne sposobnosti, prati i zavodljivi videospot sniman pod redateljskom palicom Darka Drinovca.

Svoje fanove atraktivna Splićanka novim singlom uvodi u čistu emociju i još jednom opravdava status #istasiglas koji se uz nju veže.

U intervjuu za Glas Slavonije, nedavno je otkrila kako će svih 17 pjesama s njezina novog albuma 'Revolucija' dobiti videospot, piše tportal.

''To je u ovo vrijeme, kada naš posao stoji, prilično hrabro i veliko. Ulagati novac i trud u vrijeme kada većina glazbenika ne radi ništa i čeka neko bolje vrijeme! Ja ulažem u albume sa svojim timom. Već radim na novom, mislim da je esencija svakog pjevača kontinuirano stvaranje novih pjesama, tu smo da zabavimo ljude i u lijepo i manje lijepo vrijeme'', poručila je.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile)

Kopirati
Drag cursor here to close