Daleka Obala

Legendarni Tom Novy nastupa u Mostaru

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2012. u 13:04 Z.S.
Kopirati

Legendarna DJ zvijezda Tom Novy potvrdio je svoj dolazak u klub Daleka Obala na Gradskom bazenu u Mostaru u četvrtak, 9. kolovoza 2012.

Za DJ pultom kao Warm-up DJ nastupit će i sjajani sugrađanin DJ BlackFrut.

Vrhunska glazba, atraktivne plesačice te još brojna iznenađenja odlična su najava još jednog vrhunskog eventa.

Tom Novy je ekscentrični njemački DJ koji je svoju karijeru započeo sa 25 godina. 1995. je lansirao prvi hit 'I House You' nakon kojeg su uslijedili I drugi brojni singlovi.

Prvi album 'My Definition' izdao je 2001. godine koji ga je učvrstio na poziciji nove zvijezde DJ scene. Prvi je njemački DJ koji je izdao kompilaciju za legendarni britanski 'Global Underground' label.

Jedan je od najdugovječnijih DJ-a koji su svirali na poznatoj španjolskoj Ibizi. U klubu 'Space' svirao je nevjerojatnih 17 godina i time zaslužio status kultne zvijezde na otoku.

Uz brojne nastupe diljem svijeta, Tom Novy se okušao i u raznim radijskim, te televizijskim formatima kao što su Radio Energy Munich, MTV - Battle of DJ’s, Nightlife ...

Powered by Maraska, Heineken i Somersby

Vidimo se!

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.