Nagađanja

Legendarni Prince prije smrti saznao da boluje od AIDS-a

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2016. u 13:38 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tjedan dana nakon što je Prince pronađen mrtav, pojavili su se novi detalji oko njegove smrti. Prema nekim informacijama prije nego što je preminuo, slavni glazbenik je bolovao od težeg oblika gripe, a prema nekima uzrok njegove smrti je predoziranje.

No National Enquirer ide korak dalje, te piše kako je Prince prije šest mjeseci saznao da boluje od AIDS-a, a da se virusom HIV-a zarazio sredinom 90-ih. Kada je saznao dijagnozu navodno je odbio liječenje jer je smatrao da će ga Bog izliječiti.

''Doktori su mu rekli da mu je krvna slika izuzetno loša te da mu je temperatura tijela snižena'', tvrdi jedan izvor. Dodao je da je Prince prije smrti bio jako slab i dezorijentiran.

''Skoro uopće nije jeo, a kada bi i uspio nešto pojesti, nakon toga bi povraćao. Zadnjih dana lice mu je bilo žućkaste boje, koža na vratu mu je visila, a vrhovi prstiju bili su mu smeđe – žuti'', kazao je.

Drugi mediji tvrde, kako je legendarni glazbenik bio ovisan o tabletama protiv bolova Percocet koje su pronađene pored njegova tijela.

Prince je preminuo u 57 godini života. Nakon koncerta u Atlanti, glazbeniku je pozlilo, zbog čega je njegov zrakoplov prisilno sletio u Molineu, a on prevezen u bolnicu.

Kopirati
Drag cursor here to close