Tupac i tuplji

Legenda živi: Selfie kao dokaz da je Tupac još uvijek živ?

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2016. u 19:27 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poklonici teorija zavjere već dugo vjeruju da je on nastavio živjeti nakon što su ga upucali dok je imao 25 godina

Legendarni reper Tupac Amaru Shakur („California Love“, „Dear Mama“) ustrijeljen je prije skoro 20 godina, ali njegovi fanovi vjeruju kako je nova fotografija dokaz kako je on - živ.

Poklonici teorija zavjere već dugo vjeruju da je on nastavio živjeti nakon što su ga upucali na ulici 7. rujna 1996. u Las Vegasu. Imao je tada 25 godina.

Posljednji dokaz u nizu pokazuje da reper nije mrtav, tvrde oni.

U jednom YouTube videu, na kanalu „Tupac Legacy“ objavljen je selfie koji navodno pokazuje Tupaca - ili muškarca koji je isti on.

Muškarac iz videa ima 'copy-paste' izgled i crte lica pokojnog repera, a na glavi nosi tipičnu crveni rubac 'bandanu', baš kao što je to svojedobno radio Tupac. Na slici ispod lijevo je tajanstveni selfie-Tupac, a desno stvarni Tupac.

U tekstu videa stoji da je fotografija iz 2015. s mobitelom koji je napravljen 2011., a jakna koju muškarac nosi je model iz 2014.

Ipak, ako se uzme u obzir da je muškarac na slici, sudeći prema izgledu, mlađa osoba koja je 'zagazila' u dvadesete, teško je vjerovati kako se radi o Tupacu. Osim ako nije nikako stario u proteklih 20 godina.

Među mnoštvom teorija zavjere o Tupacu, jedna on najčešćih je kako je njegova smrt 'režirana', a da je on zapravo otišao na Kubu, skupa s političkom aktivistkinjom Assatom Shakur (poznata također pod imenom Joanne Chesimard), koja mu je, prema većini izvora, bila tetka.

Kopirati
Drag cursor here to close