Bez šminke

Lana Jurčević u suzama objavila video i poručila – ovo sam stvarna ja

Pjevačica je početkom tjedna snimila video i fotografije posvećene celulitu i realnom izgledu tijela, a ubrzo su mnoge žene slijedile njezin primjer
Lifestyle / Flash | 06. 08. 2020. u 13:35 Bljesak.info
Lana Jurčević

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lana Jurčević (35) nije mogla suspregnuti emocije progovorivši o uspjehu svoje Instagram kampanje pod heštegom #stvarnaJA, u kojoj je progovorila o nesavršenostima na svom tijelu.

Pjevačica je početkom tjedna snimila video i fotografije posvećene celulitu i realnom izgledu tijela, a ubrzo su mnoge žene slijedile njezin primjer, piše Dnevnik.hr.

"Još mi nije jasno što se od jučer dogodilo... Osim takve ljepote i zahvalnosti što imam ovu poziciju i ovu mogućnost da na ovaj način pričam s vama i pomičemo kamenčić po kamenčić. Preko 50 tisuća vas je glasalo na mom storiju da želi da napravim video na ovu temu, i evo ga. Link je u opisu profila. Ja sam vam emotivka. Sorry što se raspekmezim kad su ovakve situacije... Mogla sam izrezati i izbaciti to, ali eto... to sam #StvarnaJA. Pliz, pišite i dalje svoje priče... Svatko od vas isto ima utjecaj, itekakav", napisala je Lana na Instagramu.

Jurčević je snimila video bez šminke, nepočešljana i s vidljivim podočnjacima, a podijelila ga je i na svom kanalu na YouTubeu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Repost: @la_piel REALNOST. Cijeli zivot sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savrsenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavrsenosti danas, upravo ono sto nas cini stvarnima i bliskim vama koji citate. Svoj fizicki izgled sam stavila na sporedno mjesto, priroritete dala nekim drugim stvarima... Vise sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Neke od nas cijeli zivot pate da dosegnu slike sa instagrama, iz casopisa... a neke su vec dio tog svijeta (evo me :)) i ako slucajno nisi takav kakav se ocekuje da budes: ‘savrsen’ opet nije dobro. Mozda je cak i gore, jer je uvijek tisucu ociju uprto u tebe. Iako su me sto puta poskrivecki snimali i fotkali na plazi, (btw nikad mi to nije bilo ugodno, ali vise zbog ne imanja privatnosti), ali ove godine (u dan i pol mog ljetovanja), bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva cu ispasti na tim slikama... Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa sa lezaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to zavrsilo... Onda mi je pukao film i odlucila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuca koje imaju taj ‘problem’. Ne osjecamo se dovoljno dobro u svojoj kozi. Sram nas je ponekad. A nekad i cesto. Mozda smo realne u procjeni, mozda nismo, ali hej, ipak je to moja koza. Jedina koju imam. Bar je glatka ako nista drugo  Zelim li to mijenjati? Zelim. Ali ne da udovoljim ikome, osim SEBI. Zelim se posvetiti vise svom zdravlju, organizmu, vjezbati... a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada - ajmo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduska i ne osjecati griznju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti  Podijeli i ti svoju pricu ako zelis...  Bilo u komentar ili jednostavno objavi ‘pravu sliku’ sebe i stavi #StvarnaJA Ovo su vremena u kojima se trebamo podrzavati, pogotovo jedna drugu. Ja sam za to da se borimo za ovakve teme, ali ne mogu sama... treba mi vasa pomoc.  #StvarnaJA

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

"Ovo sam stvarna ja. Ajme meni, moram se pofarbat, moram se počešljat, moram se malo srediti. Rekla sam: 'Ne, sada ću snimiti ovaj video točno tako kako je'", rekla je na snimci koju je stavila na Instagram.

Lana je dodala da želi mijenjati stvari ako može i zahvalila je na podršci, a u jednom trenutku je u videu bila na rubu suza.

Pjevačica je i ovog puta dobila veliku podršku pratitelja i neki su komentirali da je bolje biti emotivka nego osoba hladnog srca. "Lijepa si kao lutka tako prirodna", "Bravo, kraljice", "Puna podrška, samo naprijed. Bravo", napisali su Lani, piše Dnevnik.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close