Zajamčen provod

Kupres play – ZAČEPI za kraj godine!

Svi koji su još neodlučni za doček Nove godine, uz sve što Kupres nudi kao zimski raj i snježne radosti, ovogodišnji splektakularni festival uoči dočeka trebao bi biti odlučujući motiv.
Lifestyle / Flash | 14. 12. 2017. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zimsko izdanje Kupres play festivala će održati 30. prosinca pod nazivom 'ZAČEPI'. Zamišljen konceptualno u futurističkom ruhu, festival nosi ovaj naziv zbog činjenice da svi izvođači koji nastupaju nemaju vokala, tj. instrumentalni su. 

Svi koji su još neodlučni za doček Nove godine,  uz sve što Kupres nudi kao zimski raj i snježne radosti,  ovogodišnji splektakularni festival uoči dočeka trebao bi biti odlučujući motiv.

Program će početi u 15 sati izložbom radova na temu ''Tišina'' i dodjelom nagrada u Atriju Hrvatski dom.

Da biste sudjelovali u ovom programu potrebno je da napravite likovni rad na temu Tišina, tehnikom po vlastitom izboru, ne veći od formata A3 i ne manji od formata A6, i pošaljite na adresu Brina bb 80101, Livno, naslovite na ime Tinka Anić te naznačite čarobnu riječ: Tišina! 

Radovi se primaju najkasnije do 24. prosinca, a stručni žiri će nagraditi tri najbolja rada od kojih će prvi biti novčano nagrađen.

U 15 sati na istom mjestu održat će se i Sajam rukotvorina i ekoloških proizvoda, a za sudjelovanje u ovom dijelu programa zainteresirani se mogu prijaviti na Facebook stranici Kupres play festivala.

U 16 sati održat će se umjetničke radionice za djecu i one koji se tako osjećaju, a učit će se izrada sakupljača snova te održati antistres art terapije izrade madala.

Središnji program održat će se u 21 sat u ex.ART caffeu u Hrvatskom domu kulture na kojem će nastupiti Holographic human element, ABOP te DJ Elephant.

Holographic human element je instrumentalni bend koji svira eksperimentalnu i modernu klasiku protkane elementima New Agea i progresivnog post-rocka. Bend je osvajao nagrade gotovo svugdje gdje se prijavljivao.

Video: Holographic Human Element - Fragile Existence

Nakon Holographic human elementa nastupit će bend After je bolji od partija (ABOP). Ova sjajna petorka redom su iskusni glazbenici koji sviraju i u drugim bendovima, no ABOP je njihov zajednički projekt. Dolaze nam u Kupres izravno s europske turneje i headliner su ovog izdanja Festivala.  Kombiniraju live svirke i razne stilove elektronske glazbe, uz vizualni suport. Posebni su i po tome što su bubnjari koji su inače uvijek u pozadini u njihovom bendu u prvom planu, ali i po nevjerojatnoj energiji koju prenose na publiku koju definitivno ne ostavljaju ravnodušnom. Dečki obećavaju odličnu audio-vizualnu poslasticu, a svi koji su ih dosad imali priliku slušati znaju o čemu pričamo i uvijek se ponovno raduju svakom njihovom nastupu.

Video: ABOP - HIT 40

Nakon njih nastupit će DJ Elephant (Danijel Kristić) iz Kiseljaka, koji će i zatvoriti festival. Radio je diljem BiH po klubovima i preferira energičan, dubok, ponekad i dark tech-house i techno.

Ulaz na festival je 5 KM, a Festival je humanitarnog karaktera.

Kopirati
Drag cursor here to close