Velika nagradna igra

Kupon ispiši i s Twingom zbriši!

Lifestyle / Flash | 06. 06. 2017. u 05:52 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite imati automobil koji je krojen po vašoj mjeri i spreman da vas prati u ljetne avanture iz snova?

Onda je savršen izbor za vas novi Renault Twingo, redizajniran kako bi vas osvojio svojim modernim izgledom i neodoljivim gradskim štihom.

Od ostvarenja vaših želja dijeli vas samo posjet Mepas Mallu. Ne čekajte i već danas sudjelujte u nagradnoj igri i postanite ponosni vlasnik novog Renault Twinga!

Kako sudjelovati u najšarmantnijoj ljetnoj nagradnoj igri saznajte ovdje!

Uz atraktivni Renault Twingo očekuje vas i mnoštvo drugih nagrada!

Iskoristite priliku i postanite vlasnik Cat S60 prvog mobilnog telefona u svijetu s ugrađenom kamerom za toplinsko snimanje, s kojim možete roniti i koji vam se neće razbiti prilikom pada.

Ali to nije sve! Uživajte u savršenom Wellness vikendu u spa centru Hotela Mepas i ostalim vrijednim nagradama koje čekaju baš na vas!

Do 10.07. obavite kupovinu u minimalnom iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji Mepas Malla. Na info pultu centra preuzmite kupone za nagradnu igru. Ispišite svoje kupone i budite dio Mepas Mall velike nagradne igre - možda se upravo vi odvezete u novom ekskluzivnom Renault Twingu!

Puno sreće u nagradnoj igri žele vam Guma m, ovlašteni Renault partner, HT Eronet, CatPhones, Hotel Mepas i drugi zakupci centra!

Vaš Mepas Malla
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close