Koncert Cubisma

Kubanska zabava stiže u četvrtak u BiH

Uz glazbu, ples i druženje posjetitelji će moći osjetiti dio atmosfere koju veseli Kubanci njeguju, i ljubomorno čuvaju usprkos svim izazovima modernog vremena.
Lifestyle / Flash | 17. 06. 2019. u 14:24 Promotivni sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Cubisimo zabava u Sarajevu

Svim ljubiteljima zavodljivih taktova salse i latino jazza, oldtimera, i čarobne Havane Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines poklanjaju latino noć za pamćenje.

U četvrtak, 20. lipnja 2019. sa početkom u 20 sati trg Sarajevo City Centra će postati Havana. Uz glazbu, ples i druženje posjetitelji će moći osjetiti dio atmosfere koju veseli Kubanci njeguju, i ljubomorno čuvaju usprkos svim izazovima modernog vremena.

Kroz ovu pustolovinu provest će vas fantastični Cubismo, koji svira energičnu plesnu muziku koja se temelji na afro-kubanskim ritmovima, ali u svom osebujnom i prepoznatljivom stilu. Osim salse i latino jazza, u muzici Cubisma osjećaju se i utjecaji jazza, hip-hopa, funka i rocka. Članovi sastava dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Kube i Ekvadora, te su najznačajniji sastav koji svira ovakvu vrste muzike u ovom dijelu Europe.

''Sa velikim veseljem Cubismo ponovno dolazi u Sarajevo. Od naših samih početaka, unazad dvadeset i četiri godine sarajevska publika nam je bila jedna od najdražih. Mnogi sarajevski koncerti su nam ostali urezani duboko u sjećanje po svemu lijepom. Sljedeće godine Cubismo slavi veliku obljetnicu, i povodom toga je snimljen i novi materijal koji će nakon deset godina diskografske pauze donijeti nove pjesme na CD-u. Neke od njih će sarajevska publika imati prilike čuti na ovome koncertu. Također, kao i prošle godine u Sarajevo dolazimo sa izuzetnim kubanskim pjevačem Leom Willberom, koji dostojno mijenja našeg Ricarda koji je trenutno na putu u Južnoj Americi. Pripremite se na neke nove, i mnoge stare pjesme u novom ruhu. S veseljem vas očekujemo'', izjavio je Hrvoje Rupčić, frontmen Cubisma.

Koncert koji je poklon gradu sastavni je dio kampanje za nagradnu igru ''Havana te zove'' koju organizira Sberbank BH, Mastercard i Turkish Airlines. Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u zemlji i inostranstvu, u razdoblju od 10.06. do 12.08. 2019. godine možete sudjelovati u ovaj nagradnoj igri, i osvojiti let biznis klasom Turkish Airlinesa, boraviti u Havani pet noći u hotelu sa pet zvjezdica.

Kopirati
Drag cursor here to close