HKO 'Kruh sv. Ante'

Kruh sv. Ante: Humanitarno-karitativna organizacija za pomoć starijim osobama

Od 7. svibnja do  29. lipnja kampanja za pomoć starijima.
Lifestyle / Flash | 22. 05. 2018. u 17:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ilustracija

Humanitarno-karitativna organizacija (HKO) „Kruh sv. Ante" pokrenula je kampanju „65+razloga za život" kojom pomaže osobe treće životne dobi koje su u stanju potrebe iz: Busovače, Jajca, Kreševa, Novog Travnika, Sarajeva, Tuzle, Vareša, Visokog, Viteza i Zenice. 

Cilj je konkretno i praktično doprinijeti poboljšanju kvalitete života starijih osoba, neovisno o nacionalnoj, etničkoj ili vjerskoj pripadnosti, tako da će ova kampanja imati karakter prikupljanja sredstava kako bi se svaki građanin mogao uključiti u stvaranje kvalitetnijih životnih uvjeta za stare osobe. 

Mladi volonteri HKO „Kruh sv. Ante" su osmislili promotivnu kampanju kojom žele potaknuti javnost da pomogne te unaprijede uvjete života osoba starijih od 65 godina, stoga je i simboličan naziv kampanje „65+ razloga za život", priopćeno je iz HKO „Kruh sv. Ante". 

Kampanja i prikupljanje sredstava počela je 7. svibnja i trajat će do 29.srpnja ove godine, nakon čega će javno i transparentno biti objavljeno koliko je sredstava prikupljeno, tko je sudjelovao i kome su sredstva distribuirana. 

Zbog važnosti kampanje, ali i kako bi osigurali transparentnost u djelovanju, kreirana je i internet stranica www.65plus.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close