Hitni postupak protiv voditeljice

Kritizira BiH: TVSA se ispričao zbog satiričnih ilustracija gosta u emisiji

Uprava TVSA će na zahtjev Nadzornog odbora pokrenuti hitni postupak za utvrđivanje odgovornosti urednice Enise Skenderagić, a u skladu sa odredbama Zakona o radu.
Lifestyle / Flash | 03. 12. 2018. u 21:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nadzorni odbor i Uprava Televizije Kantona Sarajevo (TVSA) se ograđuju od sadržaja emitiranog u večerašnjoj emisiji "Dobre vibracije", a u vezi sa gostovanjem strip crtača Filipa Andronika, te svih strip ilustracija prezentiranih tijekom razgovora sa njim.

U priopćenju TVSA se pojašnjava da je urednica revijalnog programa TVSA Enisa Skenderagić, ignorirala Odluku Uprave da za svaku emisiju mora dostaviti imena gostiju, tako da nitko osim nje nije znao da u emisiju "Dobre vibracije" kao gost dolazi strip crtač Filip Andronik.

''U njegovom stripu "Super junaci u posjeti BiH", predstavljenom tijekom emisije, nalaze se krajnje neprimjerene ilustracije i shodno etičkom kodeksu neprihvatljive za javnost, odnosno naše gledatelje'', kaže se u ptiopćenju TVSA.

Uprava TVSA će na zahtjev Nadzornog odbora pokrenuti hitni postupak za utvrđivanje odgovornosti urednice Enise Skenderagić, a u skladu sa odredbama Zakona o radu.

''Izvinjavamo se cjelokupnoj bh. javnosti, i svima koji su na krajnje podrugljiv način prikazani u ilustracijama prezentiranim tokom emisije "Dobre vibracije". Posebno izvinjenje upućujemo porodici rahmetli prvog predsjednika Predsjedništva Republike BiH Alije Izetbegovića zbog prikazane ilsutracije, kojom je na degutantan način ismijan njegov lik i djelo, kao i svim građanima BiH – navodi se u priopćenju Nadzornog odbora i Uprave TVSA.

Kopirati
Drag cursor here to close