Manipulacija do najdubljih spoznaja

Krešimir Mišak u Mostaru o manipulaciji svijetom

U početku se bavio samo većim misterijama i alternativnim teorijama, ali vremenom je shvatio da tu ima puno više od slučajnosti.
Lifestyle / Flash | 08. 05. 2018. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večer sa Krešimirom Mišakom održat će se 26.svibnja 2018 s početkom u 19:00h u Hrvatskom domu
Herceg Stjepan Kosača.

Video: Krešimir Mišak u Kosači

Za one koji nisu znali, Mišak je  novinar, voditelj, rock glazbenik i pisac znanstvene fantastike. Poznat je kao voditelj emisije "Na rubu znanosti" koja se emitira na HRT-u od rujna 2002. god. s kojom je u vrlo kratkom roku doživio veliku popularnost. Zasigurno je riječ o jednom od novinara koji se najviše i najdublje usudio preispitati sve vrste konvencionalnih teorija, ma koliko se preispitivanje tih teorija činilo kontraverzno.

Cijena pojedinačne karte u pretprodaji je 15KM, na dan događaja 20KM.
Karte možete kupiti svakim radim danom na blagajni Kosače od 13h do 20h.
Rezervaciju karata možete izvršiti na  - 063940584

U početku se bavio samo većim misterijama i alternativnim teorijama, ali vremenom je shvatio da tu ima puno više od slučajnosti. Naime, riječ je o spoznaji da se svijetom manipulira do najdubljih razina, a upravo one su naše vlastite predožbe kako o svijetu tako i o nama samima.

''Iako živimo u svijetu velikih manipulacija zapravo je i došlo pravo vrijeme da se ljudi zapitaju ponešto o sebi samima, te da prepoznaju bit ljudskosti kako bi naučili upravljati između zamki percepcije kojima je protkano ljudsko društvo'', poručuje Krešimir Mišak.

Zbog dugogodišnjeg iskustva, bezbroj tema i gostiju koje je Mišak obradio tijekom godina rada ali i zbog želja njegove vjerne publike da postavi mnogobrojna pitanja večer će biti interaktivnog tipa.

Kopirati
Drag cursor here to close