Party

Kreće nova sezona ROOF avantura!

˝The best way to predict the future is to create it!
Lifestyle / Flash | 05. 02. 2018. u 18:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Očekuje vas jedinstvena zabava

''Ekipa koja neumorno radi na uspostavljanju jednog novog zvuka, klubinga općenito, je opet otvorila svoja vrata! Dakle svi ćete imati priliku okusiti čari najpoznatijeg ''krova'' u Mostaru! ''Napravili smo prilično dužu pauzu od očekivanog, ali evo nadamo se da ste pripremili svoje plesne ''šuzenkice'' i da ste željni partijanja!'', izjavljuju nam organizatori ROOF AW klupskog programa Igor i Andrej!

 Što planiraju dalje i kakve nam divne vijesti donose, možete pročitati u nastavku našeg razgovora, pa evo što nam poručuju:

''Drago nam je da su se stvari posložile kako treba i da nastavljamo našu suradnju sa Clubom Calamus, pa evo tu smo da vam predstavimo niz novih, intimnijih, glazbeno potkovanijih serijala partija! U planu nam je zaista mnogo toga, očekuje nas burna zimska / ljetna sezona sa gostujućim respektabilnijim imenima regionalne tako i inostrane scene.Program i ljubav kroz glazbu stvaramo za vas, naše prijatelje, koji su uz nas od samih početaka…kao što je cilj ROOF AW-a partija od početka bio predstaviti Mostaru, a i BiH, kvalitetna gostujuća DJ imena kroz jedno potpuno novu dimenziju clubbinga!

Stage, rasvjeta, zvuk, pa sve do samih sitnih detalja pažljivo biramo, jer želimo da se ''klaberi'' osjećaju opušteno, naravno kao i naši gostujući DJ-evi koji zaista mogu da uživaju u najmodernijoj opremi, doslovno da se svi osjećamo''full kul''..jer jedino tako možemo prenijeti emocije i uživati u ''klabingu''!

Pokrenuli smo super priču i ne želimo stati, ima toliko toga lijepoga za reci, ispričati, upoznati, istraživati…Jedva čekamo da krenemo, vidimo se 10/02!

Video: 

Dakle, zaista obećavajuća sezona je pred mostarskim''klaberima''i mi se zaista veselimo tome! Stoga,što vam drugo preostaje: SUBOTA 10/02  ''trk'' u Club Calamus na kvalitetan shiz do jutra!

Očekuje vas ROOF ALLNIGHTER, sa iskusnim liscem IGOR HDP (ROOF AW, Mostar) čija predanost plesnom podiju totalno drugačija, što ga čini jednim od uglednijih dj-eva sa područja ove industrije, te svima poznatim pionirom elektronske industrije ANDREJ JELIC (ROOF AW, Mostar) koji je postao trademark ''krovne'' institucije! Znači, možemo slobodno reci da imaju solidno bogat portfolio i reputaciju, i budimo realni, ispunjavanje svima nam zajedničke hedonističke potrebe za plesom, ovaj bi party mogao ostaviti lijepa sjećanja svima koji se tamo nađu!

■ ANDREJ JELIC (ROOF AW, Mostar)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
https://www.facebook.com/AndrejJelicOfficial
https://www.facebook.com/roofaw
https://www.mixcloud.com/andrejjelicofficial


■ IGOR HDP (ROOF AW, Mostar)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
https://www.facebook.com/IgorHDP/
https://www.facebook.com/roofaw
https://www.mixcloud.com/igor-kurjakovic
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

CALAMUS CLUB // Mostar, BiH
10/02/2018 - ROOF ALLNIGHTER
START: 21:00h - END: 03:00h
TICKET: 10 KM

Kopirati
Drag cursor here to close