''Nismo nepogrešivi"

Kraljevska obitelj ispričala se zbog odmora u vrijeme 'lockdowna'

Monarh i njegova obitelj odletjeli su u petak na odmor u svoju rezidenciju na poluotoku Peloponezu, ali su se vratili idućeg dana zbog žestokih kritika vladajućih i oporbenih stranaka
Lifestyle / Flash | 21. 10. 2020. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nizozemska kraljevska obitelj ispričala se u srijedu zbog kontroverzne odluke da ode na odmor u Grčku u vrijeme djelomičnog 'lockdowna' u Nizozemskoj.

U zajedničkoj video izjavi sa suprugom Maximom, kralj Willem-Alexander rekao je da mu je žao što je izigrao povjerenje građana i što je odlučio otići na odmor.

Kraljevski par obećao je da će nastaviti pomagati zemlji pogođenoj koronakrizom. "Mi smo uključeni, ali nismo nepogrešivi", rekao je kralj.

Monarh i njegova obitelj odletjeli su u petak na odmor u svoju rezidenciju na poluotoku Peloponezu, ali su se vratili idućeg dana zbog žestokih kritika vladajućih i oporbenih stranaka, prenosi Hina.

No, naknadno se pokazalo da su se kralj i kraljica vratili u subotu, a princeze Amalia i njezina sestra Alexia tek u utorak navečer, tri dana nakon roditelja, potvrdila je kraljevska palača. Ariane, najmlađa kći, vratila se s roditeljima u nedjelju.

Kraljevska obitelj otišla je na odmor unatoč vladinu pozivu građanima da ostanu doma i izbjegavaju putovanja.

Kopirati
Drag cursor here to close