Noviteti

Konzum predstavio specijalnu Mehrzer ''Click&Lock'' ponudu

Niz novih proizvoda kojima Konzum odnedavno intenzivno obogaćuje svoj asortiman su jedinstveni na tržištu, odlikuje ih prije svega kvaliteta, a zatim i brojni drugi benefiti.
Lifestyle / Flash | 15. 10. 2018. u 15:48 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum je u ponedjeljak predstavio specijalnu ponudu Mehrzer ''Click&Lock'' višenamjenskih plastičnih posuda vrhunske izrade i kvalitete za čuvanje i prijenos hrane. Radi se o proizvodima dostupnim samo u Konzum trgovinama, koji će u razdoblju od 15. listopada do 15. prosinca biti u ponudi po čak -50% nižim cijenama.

''Noviteti u asortimanu Konzum trgovina su trend koji nastavljamo slijediti, jer nastojimo na našim policama uvijek imati nove, praktične, kvalitetne i višestruko korisne proizvode po povoljnim cijenama. Mehrzer 'Click&Lock' je dodatno primamljiva ponuda za naše kupce, obzirom da se radi o višenamjenskim posudama koje se upotrebljavaju u većini domaćinstava te smo iz tog razloga odlučili učiniti ih cjenovno prihvatljivim za što veći broj naših kupaca uz čak -50% niže cijene koje kupci ostvaruju bez ikakvih uvjeta, odmah pri kupovini'', izjavila je PR menadžerica Konzuma BiH, Selma Ovčina.

Niz novih proizvoda kojima Konzum odnedavno intenzivno obogaćuje svoj asortiman su jedinstveni na tržištu, odlikuje ih prije svega kvaliteta, a zatim i brojni drugi benefiti. Tako je i u slučaju novog Mehrzer ''Click&Lock'' asortimana: posude su izrađene od izdržljive plastike koja zadržava nepromijenjen oblik i nakon dugotrajnog korištenja, plastika ne sadrži Bisphenol-A (BPA free) zbog čega su posude sigurne za čuvanje hrane za mališane, jednostavne su za prenošenje hrane pri čemu ne propuštaju tekućinu, zadržavaju svježinu hrane, mogu se koristiti za odlaganje hrane u hladnjaku ili zamrzivaču ili pak za zagrijavanje hrane u mikrovalnoj pećnici. Na osnovu navedenih pozitivnih karakteristika, čemu se može dodati i posjedovanje garancije kvaliteta od 20 godina, čak i profesionalni kuhari preporučuju Mehrzer ''Click&Lock''.

''Ono što je za mene posebno važno jeste da 'Clic&Lock' posude zadržavaju svježinu namirnica koje ostaju kao da su tek pripremljene. To ih čini idealnim za čuvanje svježih namirnica, mesa ili povrća, koje se naknadno koristi za pripremanje hrane i tako skrati vrijeme provedeno u kuhinji'', poručio je popularni TV kuhar Miran Karić.

Kako bi dodatno obradovao svoje kupce, Konzum je u razdoblju od 15. listopada do 11. studenog pripremio nagradnu aktivaciju na svojoj Facebook stranici, te će najsretniji sudionici imati priliku osvojiti kompletne setove ''Click&Lock'' posuda.

Više informacija pronađite u novom Konzumovom katalogu ili na www.konzum.co.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close