Mjesec žene u Konzumu

Konzum BiH upriličio nezaboravno druženje u Mostaru

Lifestyle / Flash | 07. 03. 2016. u 09:14 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz edukativne radionice i modnu reviju, posjetitelji su imali priliku uživati u akcijskim pogodnostima, nagradnim igrama i brojnim poklonima

Konzum BiH u petak i subotu upriličio je u mostarskom Mepas Mallu nezaboravno druženje s pripadnicama ljepšeg spola. Uz edukativne radionice i modnu reviju, posjetitelji su imali priliku uživati u akcijskim pogodnostima, nagradnim igrama i brojnim poklonima.

„U vremenu u kojem živimo, žene su lideri u skoro svim sferama života. One su, također, brižne majke, voljene sestre i supruge, te zbog toga želimo učiniti da se osjećaju posebno i poštovano. Stoga smo mi u Konzumu BiH odlučili za naše dame upriličiti aktivnosti koje će trajati cijeli mjesec“, istakla je Zvezdana Stojaković, PR menadžerica Konzuma BiH.

U dvodnevnom druženju, posjetitelji su imali priliku čuti korisne savjete poznatog psihologa, kao i iskustva mladih i uspješnih žena iz Hercegovine Ane Ćavar i Helene Bilić, a upriličena je i mini modna revija MODAMO, predavanje Samire Poričanin Petrešin, poznate blogerice i programske direktorice na Antena radiju, dok je o frizurama i šminci govorila Marijana Azinović Mary.

„Hvala Konzumu BiH na ovom predivnom druženju na kojem su se okupile uspješne žene BiH“, istaknula je Ana Ćavar, kreativna direktorica portala MODAMO.info.

„Jako sam sretna da je Konzum BiH napravio ovakvo druženje za žene, a posebno mi je drago da to nije jedan dan“, izjavila je Azra Hasanbegović, predsjednica Udruženja Žena BiH.

Naše druženje nastavljamo 11. i 12. u Sarajevu, zatim 18. i 19. u Tuzli, te 25. i 26. ožujka u Banjoj Luci.

Kopirati
Drag cursor here to close