Promocija

Koga briga za biciklijadu i Ćiru?

Unatoč uspješnoj biciklijadi i oduševljenju biciklista, Udruga je navela kako se morala osvrnuti na podršku ovog događaja navodeći kako je to je nešto što ih jako žalosti.
Lifestyle / Flash | 16. 04. 2018. u 09:33

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 ''Osim Turističke zajednice HNŽ/K i Centra za obuku i prekvalifikaciju Čapljina, niti jedna turistička agencija, tvrtka ili općina nije prepoznala niti podržala ovaj događaj'', navodi se u objavi udruge biciklističkih klubova Herzegovina bike nakon održane Biciklijade za promociju Ćire i južne Hercegovine.

Unatoč uspješnoj biciklijadi i oduševljenju biciklista, Udruga je navela kako se morala osvrnuti na podršku ovog događaja navodeći kako je to je nešto što ih jako žalosti.


''Ovo danas (nedjelja, op.a.) što smo napravili je jedna velika promocija ne samo biciklizma, već Hercegovine i njene turističke ponude. Slobodno možemo reći da su ove slike i video sa današnje biciklijade veća promocija od bilo kojeg sajma organiziranog u ovoj regiji. 200 ljudi, sudionika na biciklijadi će dijeliti slike i impresije iz Hercegovine na svojim društvenim mrežama, pričati svojim prijateljima o današnjem danu i dijeliti pozitivne priče iz Hercegovine. To je promocija koju će vidjeti više milijuna ljudi na internetu, a da ne govorimo kolika je ovo promocija biciklizma među lokalnim stanovništvom koje nas je gledalo u čudu, te izašlo iz svojih domova da nas pozdrave i vide što se događa. Možemo se samo nadati da ćemo u budućim organizacijama naići na malo bolju podršku kako lokalnih vlasti, tako i tvrtki koje žive od turizma na ovom području, jer doista ovo je jedna velika promocija'', navodi Herzegovina bike.

''Ovim putem želimo se još jednom zahvaliti VELIKOJ ekipi koja stoji iza imena Biciklistički Klub Mostar, ekipa je odradila vrhunski posao. Svih 196 sudionika je u svakom trenutku bilo sigurno i svi su se sigurno vratili svojim domovima prepuni dojmova'', naveli su.

Kopirati
Drag cursor here to close