U ritmu noći

Kakav nas provod očekuje u hercegovačkim noćnim klubovima ovo ljeto?

Većina noćnih klubova već je otkrila svoje goste, a neki skrivaju još mnogo iznenađenja za one koji se žele dobro zabaviti.
Lifestyle / Flash | 25. 07. 2019. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malo popa i mnogo folka očekuje ljubitelje noćnih izlazaka ovog ljeta u Hercegovini.

Ljetni provodi već su počeli otvaranjem vanjskih terasa, većina noćnih klubova je otkrila svoje goste, a neki skrivaju još mnogo iznenađenja za one koji se žele dobro zabaviti.  

Da je ludilo prošlog tjedna, nastupima Jale & Bube i Seke Aleksić, u Noćnom klubu Diamond u Ljubuškom bilo samo početak, potvrđuju nove glazbene zvijezde koje stižu u ovo mjesto.

Milica Todorović već ove subote, 27. srpnja zapjevat će ''za ljubavi stare, za ljubavi nove'', a kolovoz u Diamondu uljepšat će i Aco Pejović kojega očekujemo 3. kolovoza, ''stari lav'' Željko Samardžić stiže 9. kolovoza, a popularni Aca Lukas 17. kolovoza.

Ekipa u Čitluku neće se ništa manje zabaviti, sudeći prema najavi koncerata koji nas očekuju u Noćnom klubu Bumerang u ovome gradu.

U subotu, 27. srpnja, goste će zabaviti ''žena zmaj'' Indira Radić sa svojim starim hitovima, a u kolovozu Čitlučane očekuju gostovanja Sandre Afrike 3. kolovoza, hit majstora MC Stojana 10. kolovoza, a kako ne bi bilo ''No Đani no Party'' pobrinut će se upravo legendarni Đani 15. kolovoza.

Mostarci već dugo vremena uživaju u vrhunskim koncertima, a jedan od takvih je pripremila i Daleka Obala - Gradski bazen koja ugošćuje Maju Berović 10. kolovoza.

U Aqua Park Havana u petak, 26. srpnja, stiže Darko Lazić, a koncert mjeseca rezerviran je za Jelenu Karleušu koja ovdje nastupa 1. kolovoza.

Posušje je već poznato po dobrim gostovanjima, a kako bi se to potvrdilo i u ljetnoj sezoni, Gaudeamus disco club pobrinuo se da dovede neka od najzvučnijih imena regionalne estrade.

Već u petak, 26. srpnja MC Stojan predstavit će svoja nova dva hita Posuškoj publici, a dan iza njega, u subotu 27. srpnja Mia Borisaljević zabavit će ekipu koja ''preživi'' petak.

Gaudeamus je otkrio još neka imena koja nas očekuju u sljedećih mjesec dana među kojima su Nedeljko Bajić Baja, Đani, Jala & Buba, Jovan Perišić, Relja, a datume njihovih nastupa tek ćemo saznati.

Elements club & lounge u Tomislavgradu najavio je do kraja srpnja lagano zagrijavanje za ljetnu zabavu, pa je tako osigurao DJ program kroz sve dane u tjednu uz imena poput DJ Sylvester, DJ Andro, DJ Nikich, DJ Taramba, dok će Livnjake ovog vikenda, u subotu 27. srpnja zabavljati Ljupka Stević u Elite Night Clubu.

Kopirati
Drag cursor here to close