Prognoza

Kišni dani pred nama

U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva kiša se očekuje u većini područja.
Lifestyle / Flash | 28. 08. 2021. u 10:01 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini se u nedjelju, ponedjeljak, utorak i srijedu očekuje pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH  u nedjelju se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva kiša se očekuje u većini područja. Poslije podne padavine uglavnom u Posavini i Krajini. Vjetar slab u Bosni sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini jugozapadni. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 12 do 18, na jugu do 24 stupnja Celzija.

U ponedjeljak se ujutro u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno sa maglom po kotlinama. U ostatku dana postupno razvedravanje. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 19 do 24, na jugu do 28 stupnjeva Celzija.

U utorak jutro u zapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne pretežno oblačno, a u ostatku zemlje sunčano. Tijekom dana porast naoblake u Bosni. Poslije podne kiša i lokalni pljuskovi se očekuju u središnjim i sjeverozapadnim područjima Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 18, a dnevna od 20 do 26, na jugu do 28 stupnjeva Celzija.

U srijedu se očekuje pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima u većem dijelu Bosne. Jutarnja temperatura od 11 do 16, na jugu do 19, a dnevna od 18 do 23, na jugu do 28 stupnjeva Celzija.

 

Kopirati
Drag cursor here to close