Prognoza

Kiša i oblaci sve do četvrtka

Danas se očekuje slaba kiša ili lokalni pljuskovi ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni.
Lifestyle / Flash | 18. 05. 2020. u 08:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će tijekom naredna tri dana preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda, razvedravanje se očekuje u četvrtak.

Danas se očekuje slaba kiša ili lokalni pljuskovi ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura kretat će se od 12 do 18, na jugu do 22, a dnevna od 23 do 29, na jugu do 32 stupnja.

U utorak slijedi pogoršanje vremena s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine bez padalina. U centralnim i istočnim područjima Bosne poslijepodne i tijekom noći očekuju se intenzivnije padaline. Jutarnja temperatura bit će iste visine kao i prethodni dan dok će se dnevne kretati od 22 do 28, na jugu do 33 stupnja, piše N1.

Treći dan radnog tjedna očekuje nas isto vrijeme s nešto nižim temperaturama. U Posavini i Krajini uglavnom bez padalina. Jutarnja temperatura kretat će se od 11 do 17, na jugu do 21, a dnevna od 15 do 22, na jugu od 23 do 28 stupnjeva.

U četvrtak, 21. svibnja, slijedi razvedravanje tijekom poslijepodneva. Jutarnja temperatura kretat će se od 8 do 14, na jugu do 18, a dnevna od 16 do 21, na jugu od 20 do 25 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close