Vidite li šta rade Melaniji?

Kanyeove predsjedničke ambicije - Kim u strahu radi golišave prošlosti

"Reći ću Kanyeu: Dušo znaš kakve fotografije mene bi objavili", dodala je Kardashian West
Lifestyle / Flash | 06. 07. 2020. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poučena iskustvom sadašnje prve dame, Slovenke i bivšeg modela, Kim Kardashian je otvoreno u medijima govorila da bi zbog njezine prošlosti kandidiranje njezinog supruga za predsjednika prošlo dosta 'žestoko'.

Kim Kardashian West bila je zabrinuta zbog političkih ambicija svog supruga glazbenika Kanyea Westa, koji je i 2016. najavljivao da bi se u budućnosti mogao kandidirati za predsjednika.

Iako je sada ova 39-godišnja reality zvijezda podijelila tvit svog supruga u znak podrške njegovim političkim ambicijama, nekada je bila rezervirana prema toj ideji. Reper je ovog 4. srpnja na američki Dan nezavisnosti na iznenađenje svih objavio kako će "se natjecati za mjesto predsjednika" 2020.

Nije to prvi put da Kanye baca 'političke bubice', najavio je to i na govoru zahvale MTV-jevih nagrada, nakon čega je u 2016. Kim vrlo otvoreno u intervjuu za magazin Wonderland kazala da se boji kako bi njezina prošlost mogla biti pretvorena u oružje protiv njega, piše Gloria.hr.

"Pogledajte sve grozne stvari koje rade Melaniji (Trump), objavljuju njezine gole slike", kazala je zabrinuta Kim koja je govorila o polu-golišavom snimanju koje je prva dama napravila za časopis GQ još 2000., koje su se u američkoj javnosti ponovno pojavile 2016.

"Reći ću Kanyeu: Dušo znaš kakve fotografije mene bi objavili", dodala je Kardashian West. Danas je majka četvero djece, a i dalje joj nije strano objavljivati fotografije samo u donjem rublju, pogotovo za reklamu njihove marke Skims, u slobodnim pozama, odijevati pripijenu i dekoltiranu, a često i potpuno prozirnu odjeću.

Iako West u svojoj najnovijoj političkoj objavi nije dao dodatnih informacija o detaljima svoje kandidature, niti je objasnio koje je korake poduzeo da se nominira, Kardashian West naglašavala je da njezin suprug nije republikanac iako je javno podupirao sadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa.

"Ne zastupa niti jednu stranu. Ne želi da mu se govori što bi trebao biti. razumijem da to može zbunjivati. Jedna stvar koju jako poštujem je da on ostaje pri svome i ono što jest, bez obzira na to što mu neki pokušavaju reći", kazala je reality zvijezda u jednom od intervjua prošle godine.

Kopirati
Drag cursor here to close