U Londonu

Kći Nikoline Pišek upisala medicinu

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2015. u 15:56 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nikolina Ristović nedavno je sa suprugom Vidojem proslavila prvi rođendan kćerkice Une Sofije, a nakon nekoliko dana u emisiji "Grand magazin" otkrila je da je njena starija kćerka Hana primljena na čuveni Kings college u Londonu, gdje će upisati medicinu, piše Index.hr.

Ovako izgleda srea...My girl.

Posted by Nikolina Pisek on 29. listopada 2015

"Moja kćer je fantastično jedno mlado zrelo biće, koje je u zadnjoj godini srednje škole uspjelo upisati sveučilište koje je među najboljih 15 u svijetu i koja će studirati sljedeće godine medicinu. Nažalost, daleko od mene, a opet dovoljno blizu da ću je moći redovito posjećivati i mučiti", našalila se Nikolina.

Na komentar voditeljice da će Hana biti buduća liječnica ili kirurginja, Nikolina je dodala: "Sve moje prijateljice su oduševljene, još se uvijek svađamo oko smjera koji bi trebala upisati, mi svi zagovaramo malo više estetski pristup, ona se buni. Ja je uvjeravam da će imati najbolje i najposlušnije pokusne kuniće na svijetu. Ima kolegica koliko hoćeš, sve smo spremne da se damo u službu znanosti".

"Ona se tome opire i inzistira na totalno beskorisnoj genetici, genetičkom inženjeringu i neka još veća drama, neka neurologija, te neke totalno nekorisne znanosti su u pitanju", dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close