11-godišnja

Kćer Angeline i Brada postaje dečko: Shiloh krenula na hormonalnu terapiju

Lifestyle / Flash | 03. 07. 2017. u 19:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kad je Shiloh, prvo biološko dijete Angeline Jolie i Brada Pitta, imala samo pet godina, njezin se slavni otac u gostovanju kod Oprah raspričao kako malena voli oblačiti odjeću za dječake i igrati 'muške igre' te kako od roditelja traži da ju zove Jack ili Peter.

Odijevanje u mušku odjeću za malu Shiloh nije bilo samo faza već način da pokaže kako je oduvijek osjećala kao dječak zarobljen u tijelu djevojčice, pišu američki mediji, što su slavni roditelji od Shilohinih malih nogu podržavali pa je nikad nisu tjerali da nosi haljine, piše 100posto.hr.

Dapače, Shiloh od najranije mladosti nije viđena u ženskoj odjeći već u udobnim trenirkama i cargo hlačama kakve nose i njezina braća, dok za svečane prilike bira odijela, poput onih koje nosi tata Brad Pitt.

27.5.2017. Shiloh je navršila 11 godina te posjetila stručnjaka koji je preporučio terapiju hormonima i savjetovanja koja će djevojčici koja će postati dječak pomoći pri promjeni spola, piše W News. Hormonalna terapija zadnji je i vrlo važan korak prije same operacije spola koja bi se mogla dogoditi za nekoliko godina.

Glasnogovornici Brada Pitta i Angeline Jolie još uvijek nisu potvrdili ove navode.

Kopirati
Drag cursor here to close