Dvorana Queen

Kazivanja svjetskog putnika: Jedna sasvim drukčija srijeda večer...

Lifestyle / Flash | 25. 01. 2016. u 09:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako smo ranije pisali, javna tribina Kazivanja svjetskog putnika koju organiziraju MC Terra i magazin Vedrina u srijedu 27. 1. u Mostaru, izazvala je veliko zanimanje naših čitatelja. S obzirom da je događaj otvorenog tipa, organizatori su priredili besplatne rezervacije stolova u Hotelu Mepas, gdje će se u prostranoj dvorani Queen u 19 sati održati dinamična tribina s Goranom Milićem i voditeljom Ilkom Barbarićem.

Kako bi se što lakše organizirala besplatna degustacija vina glavnog sponzora događaja Vinarije Povratak iz Žepča, organizatori su nas izvjestili da još jednom pozivaju zainteresirane rezervirati mjesto, odnosno stolove za 4 ili 6 osoba.

Vinarija u suradnji s prestižnim talijanskim proizvođačem Cantina di Soave počastit će posjetitelje koji su rezervirali svoja mjesta s po čašom crvenoga i bijeloga vina: Chardonnay Baccus i Merlot Baccus.

Hotel Mepas ponudit će birana vina Cantine di Soave po promotivnoj cijeni za buteljirana vina, a priredili su i promo plate sira i orašastih plodova.

Ovaj događaj, iako neformalnog tipa, imat će svoj ozbiljni i opušteni dio. Uz glazbenu poslasticu gitarske instrumentale mladog Slavena Barbarića, posjetitelji će imati jedinstvenu prigodu postaviti pitanja Goranu Miliću.

Razgovarat će se o temama:

- Kako opstati i dobiti ideje u vremenu globalne ekonomske krize?
- Jeli bilo bolje nekad ili danas?
- Živi li se bolje na zapadu ili kod nas?
- Gdje smo i toko smo u odnosu na druge?
- Kako funkcionira svijet?
- Kult i kultura rada… Nastavite niz…

Rezervacije stolova možete izvršiti na e-mail: [email protected] i na taj način provesti jednu, pomalo drukčiju i zabavno-informativnu večer u Mostaru.

Podsjećamo, Goran Milić i Kazivanja svjetskog putnika gostovat će u više hercegovačkih gradova. Ovo je samo prva tribina u nizu. Medijski pokrovitelj svih tribina bit će Bljesak.info, a ostala iznenađenja, darove i zanimljivosti organizatori će objaviti prvo na našem portalu.

Kopirati
Drag cursor here to close