Javna tribina

Kazivanja svjetskog putnika: Goran Milić, vino i gitara

Lifestyle / Flash | 27. 01. 2016. u 11:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras u 19 sati u dvorani Queen hotela Mepas (Ulaz kroz Mepas mall, liftovima na 6. katu) održat će se javna tribina Kazivanja svjetskog putnika.

Gost i zvijezda tribine je poznati i nadaleko uvaženi novinar Goran Milić, a voditelj i idejni tvorac projekta je Ilko Barbarić.

Dva dugogodišnja suradnika raspravljat će o temama života i njegove kvalitete nekada i danas, na zapadu i kod nas, kultu i kulturi življenja i još pokojoj zanimljivoj temi. No, razgovor se neće tu zaustaviti. U završnom dijelu mikrofon će se prepustiti posjetiteljima koji ćese aktivno moći uključiti u raspravu i postaviti pitanje Goranu MIliću.

Organizatori tribine M.C. Terra i magazin Vedrina iz Mostara izvjestili su nas kako su službene rezervacije mjesta gotove, no uz pomoć ljubaznoga osoblja hotela Mepas i restorana Prestige, osigurano je dovoljno prostora i nešto stolova za one posjetitelje koji nisu stigli ranije rezervirati mjesto. Tribina je otvorenoga tipa i svatko je dobrodošao kao i na svim našim događajima - poručuju iz magazina Vedrina čiju je promidžbu u Mostaru i Vitezu podržao upravo Goran Milić.

Kako ovo ne bi bila večer suhih grla, sponzor projekta Vinarija Povratak iz Žepča počastit će sve posjetitelje s po čašom izvrsnoga talijanskog vina Cantine di Soave a Hotel Mepas pripremio je promotivne cijene buteljiranih vina ovog izvrsnog talijanskog proizvođača. Glazbeni štih i atmosferu zagrijat će mladi gitaristi Slaven i Ante, a hostese će se pobrinuti da se svi osjećaju ugodno, počašćeno i dobrodošlo.

Podsjećamo, Bljesak.info medijski je pokrovitelj tribine, a TV pratitelj je prvi TV.

Organizatori poručuju kako očekuju izvrsnu posjećenost, no pozivaju sve one koji neće moći doći u Mostar, posjetiti ovakve tribine koje će organizirati u drugim hercegovačkim gradovima. Informacije o mjestu i vremenu idućih Kazivanja svjetskog putnika objavit ćemo pravovremeno na našem portalu.

Kopirati
Drag cursor here to close