Čapljina središte BiH

Karnevalskim partyjem započeo međunarodni ljetni karneval u Čapljini

Lifestyle / Flash | 22. 08. 2015. u 12:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Caffe-bar Azzuro u Čapljini bio je sinoć pretijesan za sve koji su htjeli nazočiti partyu u povodu Međunarodnog ljetnog karnevala ''Čapljina 2015''.

Subotnji program započeo je u 12:00 sati okupljanjem karnevalskih grupa na kupalištu „Jaz“.

Program će biti obogaćen animatorskim sadržajima uz zabavljače Lola klaunove iz Mostara, koji nam pripremaju zabavan repertoar: modeliranje balona, iscrtavanje lica, interaktivne igre uz pjesme i plesove.

Prije polaska povorke održat će se svečani prijam predstavnika gostujućih karnevalskih grupa kod načelnika općine Čapljina u 17:00h.

Povorka polazi u 19:00h ispred sportske dvorane i prolazi ulicama grada do središnje pozornice na Trgu kralja Tomislava, gdje će se održati predstavljanje grupa.

Očekuje nas također nastup naše čapljinske zvijezde Danijela Bote, koji će premijerno izvesti svoj novi singl „Faca“. Nakon toga slijedi proglašenje kraljice karnevala sa dvije pratilje uz svečani vatromet. U 21:30 sati je koncert grupe „Magazin“. Cijeli program završava after party-jem u Absolute clubu.

Na ovogodišnjem karnevalu sudjeluje preko 20 grupa grupa iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije i Slovenije. Očekuje se 500 sudionika.

Kopirati
Drag cursor here to close