Ram(b)os

Kapetan Reala isklesanim torzom ponovno pomutio um mnogim ženama

Ramos je popularan nogometaš među ženama i mnoge luduju za njim pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci kada na sebi ima jako malo odjeće.
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2021. u 21:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijeli pokrivač prekrio je prijestolnicu Španjolske Madrid, a to je očito jako razveselilo kapetana Real Madrida Sergija Ramosa.

On je u stilu Zlatana Ibrahimovića, koji se prije tjedan dana samo u boksericama bacio u snijeg, objavio video na kojem pokriva tek donji dio svog tijela.

Ramos je popularan nogometaš među ženama i mnoge luduju za njim pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci kada na sebi ima jako malo odjeće.

Iako je ovih dana u Madridu oko nule, Ramos je odlučio bez majice izaći na snijeg pomoćnog stadiona u Madridu i pokazati svoj istetovirani torzo.

"Volim ljeto", napisao je uz video.

Milijun pregleda na Instagramu palo je nakon manje od sat vremena, što daje naslutiti da bi ovo mogao biti jedan od unosnijih videa.

Inače Ramos je trenutno u pregovorima s Real Madridom oko novog ugovora, a prema posljednjim informacijama iz Kraljevskog kluba dogovora još nema.

Navodno je čak rekao predsjedniku Florentinu Perezu da ima ponudu PSG-a koji mu garantira da će dovesti i Lionela Messija...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Kopirati
Drag cursor here to close