Da ne može grđe...

Kao iz topa: Bivši danski reprezentativac Stig Toefting prdnuo u TV studiju!

Pripremajući se u studiju za analizu ligaške utakmice između klubova Vejle BK i Bröndby IF, Tøfting je u jednome trenutku hladno pustio ''goluba'', što je izazvalo burnu reakciju ostalih dvoje kolega u studiju.
Lifestyle / Flash | 12. 12. 2018. u 14:20 Bljesak.info
Stig Tofting farts on TV

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stig Tøfting, bivši danski reprezentativac (41 nastup), koji je svoju nogometnu karijeru gradio kroz njemačke klubove HSV i MSV Duisburg, trenutačno je angažiran za televizijski kanal „TV3“ kao stručni komentator. Tøfting je inače tijekom nogometne karijere nastupao i za engleski Bolton Wanderers, gdje je zbog svoga stila imao kultni status.

Pripremajući se u studiju za analizu ligaške utakmice između klubova Vejle BK i Bröndby IF, Tøfting je u jednome trenutku hladno pustio ''goluba'', što je izazvalo burnu reakciju ostalih dvoje kolega u studiju. S njim su u studiju bili Peter Graulund, također bivši nogometni profesionalac, i voditeljica Camilla Martin.

Tøfting je zaneseno tipkao po telefonu, a onda blago savivši koljena, ispalio ''slobodnjaka'' u samo rašlje.

Camilla Martin i Peter Graulund prvo ne mogu vjerovati svojim ušima i nosu, a onda se okreću i odlaze iz vidokruga kamere, tražeći svježi zrak za disanje. Tøfting prvo nastavlja sa svojom zabavom, a onda prasne u zarazan smijeh od kojega su kolege popadale s nogu.

Graulund mu iz pozadine govori da je odvratan, a Tøfting je kasnije kazao kako ga je i samog zateklo, jer nije vjerovao da to može na taj način ''izletjeti''.

Ova scena nije išla uživo i gledatelji TV3 kanala to nisu vidjeli u programu. Viralnom je scena postala naknadno, kao što to najčešće i biva.

Stig Tøfting je oduvijek bio rabijatan tip i već je dva puta osuđivan na zatvorske kazne, jer je fizički napadao ljude i nanosio im ozljede.

 
Kopirati
Drag cursor here to close