Najslađi događaj

Kandit čokofest

Lifestyle / Flash | 12. 09. 2016. u 06:14 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Želite li se okušati u apsolutno najslađoj avanturi do sada? Volite si ugoditi i osjećati se kao kralj? Uz Mepas Mall na pravom ste mjestu jer baš vas očekujemo na ovogodišnjem Kandit ČokoFestu.

Gomile čokolade u srijedu 14.9. za sve posjetitelje bit će spremne, a one najbolje čekaju i nagrade vrijedne. Uz zabavne igre i druga iznenađenja budite dio ovog preslatkog veselja ?

Kao prepoznatljivo mjesto dobre zabave i shoppinga, Mepas Mall se pobrinuo da školarci, ali i njihovi roditelji dožive najslađu zabavu, ali i da pronađu sve što je potrebno za povratak u školske klupe. Pored slastica koje će obradovati sve mališane, u Mepas Mallu čeka vas najbolja ponuda odjeće, obuće i školskog pribora zbog kojih će školarci imati slatke snove o početku školske godine. Do 25.09.2016. ostvarite kupovinu u Mepas Mallu, u Facebook aplikaciji upišite osobne podatke i broj računa i osvojite vrhunski Asus laptop sa dodatnom opremom koji će oduševiti sve školarce i olakšati im učenje, kao i druge bogate nagrade zakupaca.

Svjetski dan čokolade zaslužuje posebne goste i vrhunsku borbu do posljednje kockice, a najbolji će pored počasne titule odnijeti kući - godišnju zalihu čokolade! Da, dobro ste čuli! Lista dobitnika broji jednu kraljica i dva kralja, a sad je prilika na vama da se okrunite najslađom krunom.

ČokoFest podržao je osječki Kandit, koji je za sve pripremio dovoljne količine omiljene slastice. Nova Kandit čokolada je topiva, ugodna, slasna, obogaćena najfinijim maslacem, izlivena u kockicu savršenih proporcija, poslastica je prepuna zadovoljstva, sreće i opuštanja.

Pozivamo vas u srijedu 14.9.2016. od 18 sati na plato Mepas Malla na najveći čokofest u regiji. Pridružite nam se i ovaj put na odličnom druženju i budite dio slatkih uspomena koje će se prepričavati generacijama koje dolaze. Vidimo se na najslađem događaju u gradu ?

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close