Vikend pred nama

Kakvo nas vrijeme očekuje za izbore?

Sunčanije će biti na zapadu i jugozapadu Bosne te na planinama i u Hercegovini. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera.
Lifestyle / Flash | 17. 12. 2020. u 10:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči vikenda koji slijedi, a prema podacima Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, u petak, 18. prosinca, u većem dijelu Bosne će prevladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka.

Sunčanije će biti na zapadu i jugozapadu Bosne te na planinama i u Hercegovini. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 6°C, u sunčanijim područjima od 8 do 13°C.

Ozbiljnijih promjena neće biti ni u subotu, 19. prosinca, gdje će u većem dijelu Bosne ponovo preovladavati dugotrajna magla ili niska naoblaka. Sunčanije će biti na zapadu i jugozapadu Bosne, kao i na planinama i u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 3 do 7°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 7°C, u sunčanijim područjima od 8 do 13°C.

Posljednjeg dana vikenda, u nedjelju, 20. prosinca, u Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni će biti i magle. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3°C, na jugu zemlje od 4 do 8°C.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C, na jugu zemlje do 13°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close