Prognoza

Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana?

Malo do umjereno oblačno obilježit će vrijeme u nedjelju, 24. listopada u Bosni i Hercegovini
Lifestyle / Flash | 22. 10. 2021. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretežno oblačno vrijeme s kišom i nižim temperaturama obilježit će naredna tri dana u BiH.

Tako će u subotu, 23. listopada u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno s kišom i pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Temperatura zraka većinom između 8 i 13, na jugu zemlje od 14 do 18 stupnjeva.

Malo do umjereno oblačno obilježit će vrijeme u nedjelju, 24. listopada u Bosni i Hercegovini. Dio prijepodneva u Bosni će biti magle i niskih oblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu zemlje do 18 stupnjeva.

U ponedjeljak, 25. listopada u Bosni i Hercegovini bit će malo do umjereno oblačno. Prijepodne po kotlinama i uz riječne tokove s maglom i niskim oblacima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 3, na jugu zemlje do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close