Čekao uhićenje

Kakva božićna čestitka: Bacao ukradeni novac po ulici

Očevidac je dodao kako su prolaznici uzeli dio novca i vratili ga banci, dok je Oliver ušetao u Starbucks, sjeo i čekao policiju da ga uhiti...
Lifestyle / Flash | 25. 12. 2019. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muškarac s bijelom bradom pritvoren je uz jamčevinu od 10.000 dolara zbog pljačke banke u Coloradu i bacanja ukradenog novca u zrak uz povike "Sretan Božić" prolaznicima, izvijestili su u utorak policija i lokalni mediji.

David Wayne Oliver (65), uhićen je u obližnjem kafiću Starbucks nakon što je opljačkao Academy banku u Colorado Springsu u ponedjeljak popodne, priopćila je policija, prenosi Hina.

Dodala je da je osumnjičeni "prijetio upotrebom oružja" i napustio banku s neutvrđenom količinom novca.

Policijski glasnogovornik nije bio dostupan za komentar, ali je lokalna tv postaja KKTV izvijestila kako je očevidac Dion Pascale rekao da je Oliver izašao iz banke i bacao novac posvuda.

''Počeo je bacati novac iz torbe prije nego što je povikao: 'Sretan Božić''', citirala je tv postaja Pascalea.

Očevidac je dodao kako su prolaznici uzeli dio novca i vratili ga banci, dok je Oliver ušetao u Starbucks, sjeo i čekao policiju da ga uhiti, izvijestio je KKTV.

List The Denver Post prenio je izjavu policije kako je iz banke nestalo tisuće dolara, dodajući kako nema indicija da je Oliver u pljački upotrijebio oružje.

Policijske fotografije pokazuju Olivera sa sijedo-bijelom kosom i potpuno bijelom bradom. Trenutno se nalazi u okružnom zatvoru El Paso gdje čeka prvo pojavljivanje na sudu koje je zakazano za četvrtak.

Još nije poznato ima li odvjetnika.

Kopirati
Drag cursor here to close