Taktika

Kako vješate veš? Mama tvrdi da je samo jedan ispravan način

'Ponekad koristim čak i četiri kvačice, dvije bliže vrhu, a dvije na donjoj strani, rekla je jedna komentatorica.
Lifestyle / Flash | 21. 08. 2020. u 18:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixabay / Kako vješate veš? Mama tvrdi da je samo jedan ispravan način

Fotografija ručnika obješenog na stalak za sušenje rublja izazvala je burnu raspravu na Facebooku - a sve oko toga koji je pravilan način vješanja rublja.

Fotografiju je objavila jedna majka u australskoj grupi posvećenoj savjetima za čišćenje, uz riječi 'za mene je ovo jedini ispravan način vješanja, a kako vi vješate?'.

Na fotografiji se vidi kako je ručnik prebačen preko šipke i pričvršćen kvačicama s bočne strane, a ne preko vrha - kako je mnogima uobičajeno.

Post je podijelio mišljenje među 87.000 članova grupe, s nekima koji su tvrdili da je 'takva metoda ludost'.

No postoje i oni koji doista tako vješaju te tvrde da je tako odjeća sigurnija na vanjskom sušilu ako puše. Osim toga, neki su se javili kako bi rekli da to čine da im ne ostanu tragovi kvačica na rublju - koji se više javljaju ako se kvači na šipkama, užetu ili žici, piše Daily Mail, prenosi 24sata.

'Ponekad koristim čak i četiri kvačice, dvije bliže vrhu, a dvije na donjoj strani, rekla je jedna komentatorica.

No, nisu svi bili uvjereni u ispravnost ove metode, čak i unatoč argumentima da se rublje tako i brže posuši te ne ostaje vlažno na dijelu gdje je zakvačeno kvačicom na vrhu.

Neki pak kažu da rublje rašire cijelom svojom dužinom te ne presavijaju ručnike i drugo rublje, jer se tako sporije suši, pa je nemoguće kvačiti sa strane.

Kopirati
Drag cursor here to close