Genijalan trik

Kako sušiti dvostruko više odjeće, a da se ne mora peglati?

Jedna žena podijelila je genijalan trik koji udvostručuje prostor pa ćeš moći istovremeno osušiti puno više odjeće, a najbolja stvar je što je nakon toga nećeš morati peglati.
Lifestyle / Flash | 07. 10. 2023. u 15:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Kad je vrijeme toplije, zapravo možemo objesiti odjeću da se osuši vani na zraku i suncu - a jedna je žena smislila nevjerojatan trik za uštedu prostora na liniji za sušenje. Kako bi na sušenje uspjela staviti svu opranu odjeću cijele obitelji, pokazala je kako korištenje vješalica može pomoći procesu.

Prema njezinim riječima ovaj način vješanja znači da nakon toga ne moraš ni peglati. Objasnila je kako opranu odjeću snažno je istrese kad je izvadi iz perilice rublja jer se tako riješi nabora.  Zatim je stavi na vješalice za odjeću koje su obješene na kuke i ostavi vani da se osuši. Njenom metodom odjeća se ne zgužva na vjetru.

Nakon nekoliko sati čisto rublje odmah vješa u ormar - i nije potrebno glačanje. Kada je vidjela ovaj trik jedna korisnica društvenih mreža podijelila je: "Istrčala sam iz kupaonice te majice koje su se sušile stavila na vješalice."

Zašto se ovoga nismo prije sjetili?

Žena je podijelila fotografiju košulja naslonjenih postrance na vješalice, tako da nisu zauzimale velik prostor na liniji.  Mnogi su ljudi bili impresionirani njezinim savjetom, a njezin je post skupio mnoštvo lajkova i preko 300 komentara, piše miss7.

Foto:Facebook / Trik za sušenje odjeće na vješalicama  

Jedna korisnica je rekla: "Ovo je promjena igre, hahaha." U međuvremenu je druga napisala: "Tako dobra ideja! Ne mogu vjerovati da imam 41 godinu i tek sam sad ovo otkrila". Mnogi su bili oduševljeni rekavši kkao je ovo genijalan trik koji će od sad upotrebljavati.

Kopirati
Drag cursor here to close