Mr. Right

Kako se tijekom života mijenja ideja o savršenom partneru?

Ako se pitate što je s onim parovima koji su "oduvijek" zajedno, objašnjenje je jednostavno: imali su sreće
Lifestyle / Flash | 10. 06. 2019. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Savršenog muškarca sanja svaka žena - u mladosti, izgled je na prvom mjestu, ali s godinama tragati za dubljim odnosom, baziranim na zajedničkom iskustvu i očekivanjima.

Od 18. do 24. godine - žene žele muškarca na kojem će im prijateljice zavidjeti. Čak 47 posto žena tih godina priznaje da im je važno da njihovo društvo "odobrava" partnera s kojim su u vezi. U tim godinama žene žele privlačnog muškarca pokraj sebe, a važno im je i da imaju sličan ukus.

Od 25. do 34. godine - gradi se karijera i žene počinju gledati "dalje od nosa", pa traže partnera koji ima slične ambicije, s kojim bi se mogu praviti zajednički, dugoročni planovi. Ipak, fizički izgled i kompatibilnost u seksu i dalje su u vrhu "liste prioriteta",  a malo koja žena će u tridesetim odoljeti zgodnom, šarmantnom muškarcu, naročito ako se uz to još ispostavi i da je dobar u krevetu, piše Metroportal.

Nakon 35. godine - često se događa da ženi "pomuti pamet" muškarac koji je nešto stariji od nje. Čak 73 posto žena u tim godinama kraj sebe želi starijeg muškarca, iskusnog ljubavnika, ali i čoveka s bogatim životnim iskustvom i lijepim manirima, nekoga tko ulijeva sigurnost i povjerenje.

Od 45. do 54. godine - žene se najlakše odlučuju na vezu s mlađim muškarcem. Čak 54 posto žena te dobi ne bi imalo "ništa protiv" partnera koji je od njih mlađi i više od pet godina. U ovoj fazi, žena je uglavnom zadovoljna karijerom, sigurna u sebe i svoje kvalitete, što je čini spremnom za eksperimentiranje.

Poslije 55. godine - žene traže nekoga s kim dijele sličan smisao za humor, pokraj sebe žele inteligentnog, romantičnog muškarca čije se životne vrijednosti poklapaju s njihovim. U tim godinama žena je konačno sigurna da zna šta želi i zna što ne želi.

Ako se pitate što je s onim parovima koji su "oduvijek" zajedno, objašnjenje je jednostavno: imali su sreće i kroz sve ove životne faze prolazili su zajedno. U takvim vezama odnos je s godinama sazrijevao.

Kopirati
Drag cursor here to close