Motivacija djece

Kako odgojiti šampione

Lifestyle / Flash | 14. 06. 2017. u 09:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kako odgojiti šampione?'' tema je radionice za roditelje koja će se u organizaciji BUDI TU zajednice aktivnih roditelja održati u srijedu, 21.lipnja 2017. od 18 do 20.30 sati, u Princess dvorani hotela Mepas u Mostaru.

Uvodničari na radionici za roditelje su psihologinja Tea Vučina koja proteklih 16 godina radi s djecom, izvrstan je dijagnostičar, te podrška roditeljima kroz savjete i smjernice za bolju suradnju s djecom. Dr. Vučina će savjetovati roditelje kako da motiviraju djecu.

O važnosti fizičke aktivnosti na rani razvoj djece govorit će Mario Glibić, profesor sporta i voditelj Univerzalne sportske škole Sport talent Mostar. Glibić će podijeliti s roditeljima najčešće izazove s kojima se roditelji i djeca susreću nakon što se dijete odluči baviti određenom dodatnom aktivnošću.

Toni Šunjić, reprezentativac Bosne i Hercegovine u nogometu iz uloge vrhunskog sportaša podijelit će iskustva s roditeljima kako mogu podržati djecu da treniraju.

Nakon uvodnih izlaganja, roditelji će imati mogućnost postavljati pitanja kroz diskusiju tijekom radionice.

Ulaznice za radionicu po cijeni od 25,00 KM mogu se kupiti na Info pultu Prodajnog centra Mepas Mall.

BUDI TU zajednica aktivnih roditelja za cilj ima promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: MANJE BRIGE, VIŠE RADOSTI – Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati. MALI KORACI U PRAVOM SMJERU – Pomaže nam da sagledamo mogućnosti i iskustva pedagoga praktičara. Neki od savjeta pomoći će i nama - roditeljima.

Kopirati
Drag cursor here to close