strah od zrcala

Kako je nogometaš Mats Hummels postao 'plavuša'

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2016. u 10:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvotimac Bayerna i standardni član Elfa, Mats Hummels (28), izaziva svojom novom bojom kose mnoštvo komentara u njemačkim medijima i na društvenim mrežama.

Nakon jedne izgubljene oklade za vrijeme nedavnog Oktoberfesta, nogometaš se ofarbao u plavo, ali sad razmišlja da se eventualno ošiša do glave, ako 'plavetnilo' predugo ostane u njegovoj kosi.

Nije navikao na takvu boju kose, premda mu se ponekad ne čini tako loše, kazao je u razgovoru s novinarkom TV postaje „Sky“ Esther Sedlaczek,

Hummelsova supruga Cathy je također 'strahovala' da bi nova boja kose mogla njezinu suprugu nanijeti više estetske štete, ali Hummels kaže kako će oboje ipak nekako uspjeti preživjeti koji tjedan, dok se njegova kosa ponovno ne vrati u prirodno stanje.

Nakon što se prvi put na stadionu pojavio s izgledom plavuše, pojavilo se mnoštvo 'izvedenica' iz njegove nove frizure - od Trumpa, preko klupskog kolege Vidala (irokeza), do Winnetoua i nekih verzija bez kose.

Ako je blond negdje prirodna boja kose, onda je to u Njemačkoj. Ali, ako si crnokosi Nijemac, onda je najbolje - ostani takav...

Kopirati
Drag cursor here to close