Mini report :)

Kako je Floridus 'razvalio' Exit

Lifestyle / Flash | 13. 07. 2017. u 19:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska grupa Floridus, koja iza sebe ima već jedan album i drugi u pripremi, uz aktualni hit 'Pepeljuga', ovog ljeta svira punom parom, a nakon odličnog nastupa na Mostar Summer Festu otisnuli su se i do kultnog i najvećeg festivala u regiji, novosadskog Exit festivala.

Tamo su svirali u nedjelju, devetog ovog mjeseca, na Noizz Future Shock Stageu, gdje su nastupili u izboru između čak 450 bendova iz Europe!

Do suza nas je nasmijao mini izvještaj koji su nam poslali članovi benda u kojem opisuju putovanje na Exit, što će svakako biti priča dobro poznata svima vama koji ste se okušali u sviranju i putovanjima na koncerte.

Bend je, naime, iznajmio automobil i krenuo na Exit, utrpavši stvari i naoružani entuzijazmom u putu će shvatiti da auto nije u najboljem stanju, pa će nedaleko od Sarajeva i riknuti.

Sreća pa je u pitanju ipak bila samo elektronika, no i zbog nje su izgubili čak pet sati putovanja, a bend je tim povodom zahvalio automehaničaru Pići sa Sokoca, na ravnoj Romaniji, što je Floridusu popravio automobil i poželio sve najbolje u nastavku puta i karijere.

No, tu nevoljama nije bio kraj, na granici sa Srbijom granični policajci su bend peglali čak dva sata u 'rutinskoj kontroli', a nakon što im konačno nisu pronašli ništa, pa ni novac za 'na fuka', Floridus je konačno mogao krenuti na cilj.

A nastup? Počelo je odmah iza 21 sat i bilo je, kažu članovi benda, vrhunski. Publika koja je tu baš zbog muzike, koja živi za mjuzu i koja razumije ono što vidi na bini prihvatila ih je na najbolji mogući način.

Nakon nastupa puno želja za još bolje svirke, za još više fanova i puno dobrih pjesama, uglavnom nezaboravna noć za mladi mostarski bend koji je iz mjeseca u mjesec sve bolji i zreliji. Sve se čini da ovo neće biti njihov zadnji, nego tek prvi Exit u karijeri. O ostalim festivalima da i ne pričamo.

Kopirati
Drag cursor here to close