Sivo ili tamno sivo

Kako će se obući Mark Zuckerberg?

Lifestyle / Flash | 26. 01. 2016. u 14:23 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mark Zuckerberg, tvorac i vlasnik Facebooka, suočio se s problemom pri odabiru odjeće za odlazak na posao prvog dana poslije porodiljnog dopusta, pa se svojim sljedbenicima i korisnicima najveće internetske društvene stranice obratio za pomoć, pišu američki mediji, prenijela je Hina.

Uz fotografiju unutrašnjosti ormara, u kojemu na vješalicama na lijevoj strani uredno vise svijetlo sive majice kratkih rukava, a na desnoj tamno sive majice s kapuljačom, facebook prijateljima napisao je da je neodlučan te im je postavio pitanje: "Sutra krećem natrag na posao nakon porodiljnog. Što da odjenem?"

U intervjuu otprije nekoliko godina otkrio je kako zapravo ima dvadesetak identičnih majica koje svakodnevno nosi. Kazao je i da prostor u ormarima uglavnom koristi njegova žena Priscilla Chan.

No Zuckerbergova garderoba i nije toliko neobična u usporedbi s onom koju nose njegovi kolege iz tehnološkog sektora. Pokojni Steve Jobs bio je poznat po svojim crnim dolčevitama, a njegov nasljednik Tim Cook uvijek nosi crnu košulju dugih rukava.

First day back after paternity leave. What should I wear?

Posted by Mark Zuckerberg on Monday, January 25, 2016
Kopirati
Drag cursor here to close