More samo na razglednici

Kako će izgledati godišnji odmori ove godine?

Pojedine zemlje donose određene mjere, kako i pod kojim uvjetima bi se moglo ljetovati, ali je većina tih stvari, za hotelijere, agencije i sve one koji nude smještaj, gotovo neisplativa.
Lifestyle / Flash | 29. 04. 2020. u 08:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odlazak na more ove godine čini se nikada nije bio dalji. Mnoge zemlje tek počinju popuštati zabrane koje su uvele zbog pandemije koronavirusa, pa je još rano govoriti što će biti s mjerama kada je riječ o turističkim putovanjima.

Bilo da države primaju turiste, ili da njihovi građani idu na odmor u inozemstvo, jedno je sigurno, najveće turističke destinacije poput Grčke, Španjolske, Italije, Turske ili Hrvatske ove godine definitivno će doživjeti težak udarac na ovu granu gospodarstva, piše Novosti.rs.

Kako objašnjavaju stručnjaci, pojedine zemlje donose određene mjere, kako i pod kojim uvjetima bi se moglo ljetovati, ali je većina tih stvari, za hotelijere, agencije i sve one koji nude smještaj, gotovo neisplativa.

Posebno za velike komplekse, kojima se ne isplati raditi s 50 posto kapaciteta, pa bi zbog toga, mnogi poznati hotelski lanci mogli ove sezone ostati zatvoreni.

Kopirati
Drag cursor here to close