okružena lijepim curama

"Kad bi s djevojkom prolazila ulicama Londona, svi su se okretali"

Lifestyle / Flash | 05. 07. 2017. u 06:06 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odmah nakon što je Ana Brnabić prošle godine postala nova ministrica u vladi Aleksandra Vučića, postala je i najpoznatija, zbog svog otvoreno homoseksualnog opredjeljenja.

Naime, čim je javnost saznala da Srbija imamo gay ministricu, krenule su špekulacije o tome tko joj je djevojka, i kako izgleda njezin ljubavni život.

Nije ni da se ne zadire u privatnost drugih političara, ali je donekle i razumljivo što je Ana Brnabić trenutno najzanimljivija, pisao je svojedobno Espreso.rs.

Pozivajući se na tjednik „Afera“, čiji je izvor iz LGBT krugovima, Espreso je prenio kako je Ana Brnabić dok je živjela u Londonu bila u vezi sa jednom od najljepših manekenki u Engleskoj, koja je Španjolka po porijeklu.

- Ona je bila toliko lijepa da su se svi okretali za njima kad su prolazile ulicama Londona - ističe izvor ovog tjednika.

Sama ministrica nikad nije govorila o svom privatnom životu, a isti izvor ističe kako je ona predivna osoba, koja oko sebe širi pozitivnu atmosferu, i uvijek je okružena lijepim djevojkama.

„Afera“ navodi i da je šteta što javnost u prvi plan ističe njezino seksualno opredjeljenje, a ona je predivna osoba.

Sadašnja premijerka, a tadašnja ministrica u Vladi Srbije, imala je i imat će uvijek veliki broj protivnika zbog svog seksualnog opredjeljenja. Tako je jedan korisnik socijalnih mreža objavio fotografiju na kojoj osoba slična Ani Brnabić vodi svoju djevojku na povodcu za pse.

Ona je to odmah demantirala i zatražila da se fotografija ukloni, a kasnije je uvidom u originalnu fotografiju jednog takvog para utvrđeno kako se doista radi o podvali na njezin račun.

Korisnik Twittera koji je objavio sliku i komentar, jednostavno je kazao – „nisam rekao koja ministrica, a ako se neko sam prepoznao...“.

Cijela bura, kao i obično, zapravo se uvijek odnosi na Aleksandra Vučića, a njegovi ljudi tu su obično kolateralna šteta.

Kopirati
Drag cursor here to close