Sarajevo Film Festival

Jutarnja gozba za mlade talente i medije u kreaciji Podravke

Podravkine delicije okupirale su čula posjetitelja Festivalskoga trga uz neizostavni dodatak jelima Vegetu za grill koje je chef Karić koristio u pripremi jela.
Lifestyle / Flash | 16. 08. 2021. u 17:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Podravkina ovogodišnja potpora Sarajevo Film Festivalu ponovo je obilježila priprema ukusnih zalogaja i to ovoga puta na doručku koji je za sudionike programa Talent Sarajevo priredio poznati bh kulinarski chef Miran Karić.

Sudionici Talents Sarajevo programa koji dolaze iz zemalja Jugoistočne Europe i Južnog Kavkaza, su tako svoj intenzivni petodnevni boravak na Festivalu posvećen učenju, radionicama i umrežavanju, obogatili još jednim iskustvom - iskustvom uživanja u okusima.

Foto: PR / Jutarnja gozba za talente i medije u kreaciji Podravke 

Tradicionalno, Podravkine delicije okupirale su čula posjetitelja Festivalskoga trga uz neizostavni dodatak jelima Vegetu za grill koje je chef Karić koristio u pripremi jela.

"Podravka je Zlatni sponzor Sarajevo Film Festivala, a između ostalog, osigurava posebnu novčanu nagradu za najbolji kratki film te sada s nestrpljenjem očekujemo objavu dobitnika na završnoj ceremoniji. Pored toga, Festival je obogaćen brojnim aktivnostima i gastronomskim užicima koje je za posjetitelje i sudionike programa pripremila Podravka. Za Podravku, Sarajevo Film Festival je prilika koja omogućava na izravan način doprinijeti kvaliteti života, dobrobiti zajednice te pomoći u širenju afirmativne slike i razvoju kulture, umjetnosti i turizma u BiH", poručili su iz Podravke BiH.

Foto: PR / Jutarnja gozba za talente i medije u kreaciji Podravke 

Dugogodišnje partnerstvo Podravke i Sarajevo Film Festivala godinama doprinosi kulturnom i društvenom životu u Bosni i Hercegovini, te iz godine u godinu pomaže ovom respektabilnom Festivalu da ostane jedan od najkvalitetnijih i najuglednijih filmskih događaja u regiji.

Podravka BiH, u okviru svoje strategije društveno odgovornog poslovanja u BiH već desetljećima podupire manifestacije i događanja usmjerena na promidžbu umjetnosti i kulture, što ima za cilj da posljedično pozitivno utječe na razvoj gospodarstva u zemlji.

Tradicionalno vjerni promotor filmske kulture, nastavlja i u najizazovnijim vremenima pružati potporu razvoju kulture i umjetnosti u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close